Ekvator Enerji KOBİ Müşterilerine Özel, Avansas.com’da İndirim Fırsatı!

KOBİ müşterilerine işletme maliyetlerinde tasarruflu çözümler sunan Ekvator Enerji, avantajlı satın alma sistemi olan Avansas ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Bu iş birliği kapsamında Ekvator Enerji müşterileri, işletmelerinin A'dan Z...

Özgürses Gazetesi
10:35 -
Abone ol
Ekvator Enerji KOBİ Müşterilerine Özel, Avansas.com’da İndirim Fırsatı!

KOBİ müşterilerine işletme maliyetlerinde tasarruflu çözümler sunan Ekvator Enerji, avantajlı satın alma sistemi olan Avansas ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Bu iş birliği kapsamında Ekvator Enerji müşterileri, işletmelerinin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını Avansas.com üzerinden indirimli fiyatlarla temin edebilme ayrıcalığı elde ediyor.

Ekvator Enerji gerçekleştirdiği marka iş birlikleriyle müşterilerine özel kampanyalar sunmaya, müşterilerine birçok alanda fayda sağlamaya devam ediyor.

KOBİ’lere akaryakıttan alışverişe kadar birçok alanda avantaj sunan Ekvator Enerji, avantajlı satın alma sistemi olan Avansas ile yaptığı kampanya sayesinde, 24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren Ekvator Enerji KOBİ müşterilerine Avansas.com üzerinden yapacakları alışverişlerde kullanılmak üzere Hediye İndirim Kodu vereceği bir iş birliğine imza atıyor.

Ekvator Enerji KOBİ müşterileri, kırtasiyeden gıda ve mutfak ürünlerine, kâğıt ürünlerinden toner ve kartuşa, teknoloji ürünlerinden temizlik ve sağlık ürünlerine, mobilya ve hırdavattan matbaa ve baskı işlerine kadar tüm temel ihtiyaçlarını Avansas.com’dan indirimli temin edebilecekler.

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ekvator Enerji Genel Müdürü Yaşar Baydaş, “Gerek sunduğumuz tasarruf odaklı indirimli elektrik fiyatlarımızla ve gerekse işletme maliyetlerinde tasarruf odaklı marka iş birlikleri ve kampanyalarımızla KOBİ müşterilerimizin yanında yer almaya özen gösteriyoruz. KOBİ müşterilerimiz için, işletme maliyetlerinde tasarruf sağlayacakları pek çok alanda yeni marka iş birliklerine imza atmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ekvator Enerji KOBİ müşterileri, Avansas.com alışverişlerinde kullanılmak üzere 250 TL ve üzeri alışverişte geçerli olmak üzere 40 TL hediye indirim kodu elde edecek, tüm ofis ihtiyaçlarını online temin edebilecek. İndirimli elektrik ve Avansas kampanyasından yararlanmak isteyen KOBİ’ler, 0 850 840 36 00 numaralı Çağrı Merkezini arayarak, avansas@ekvatorenerji.com adresine e-posta göndererek ya da www.ekvatorenerji.com web sitesi üzerinden başvuru yapabilirler.