TÜRKİYE’NİN BÜTÜN POSTACILARI TORBALI’DA YARIŞACAK

  -PTT Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 45.si düzenlenecek olan Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye finalleri İzmir’in Torbalı ilçesinde yapılacak.   Yarışma Organizasyon Komitesi Torbalı Belediye Başkanı Adna...

Özgürses Gazetesi
05:36 -
Abone ol
TÜRKİYE’NİN BÜTÜN POSTACILARI TORBALI’DA YARIŞACAK

 

-PTT Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 45.si düzenlenecek olan Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye finalleri İzmir’in Torbalı ilçesinde yapılacak.

 

Yarışma Organizasyon Komitesi Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i ziyaret ederek, yapılan hazırlılar konusunda bilgilendirdi. Torbalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek şampiyonaya, 66 erkek, 36 bayan sporcu katılacak. Yarışma,1 Haziran Çarşamba günü saat sabah 9.00’da Sadık İleri Bulvarı’ndan start alacak. Bayan sporcular 5 kilometrelik bir mesafeyi yürürken erkek sporcular 10 kilometrelik bir parkurda yarışacak. Yarışmaları 35 hakem takip edecek. Dereceye giren sporcular önümüzdeki aylarda yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.

BAŞKAN GÖRMEZ, ‘EV SAHİPLİĞİ YAPMAK ONUR VERİCİ’

Şampiyon komitesi Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret ederek Postacı Yürüyüş Türkiye Şampiyonası için verilen destekten ötürü teşekkürlerini sundular. Böylesi geniş çaplı bir milli müsabakaya ev sahipliği yapmanın kendileri için onur verici olduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Torbalı’yı bir spor, kültür ve sanat kenti yapma amacındayız. Bu tür ulusal boyuttaki müsabakalara ev sahipliği yapıyor olmak önemli.Tüm halkımızı yarışmaları izlemeye davet ediyorum. Amacımız bu tür etkinliklerle ilçemizdeki ekonomik ve sosyal hayatı canlı tutmaktır. Torbalı’nın tanıtımına katkıda bulunmaktır” dedi.