KINIK’TA YARDIM KOLİSİNDEN ÇIKAN NOT DUYGULANDIRDI

24 Ocak'ta Elazığ ve Malatya illerinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşların yaralarını sarmak ve yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla Kınık Belediyesi tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Kınık...

Özgürses Gazetesi
01:09 -
Abone ol
KINIK’TA YARDIM KOLİSİNDEN ÇIKAN NOT DUYGULANDIRDI

24 Ocak’ta Elazığ ve Malatya illerinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşların yaralarını sarmak ve yanlarında olduklarını belirtmek amacıyla Kınık Belediyesi tarafından yardım kampanyası düzenlendi. Kınık Belediye Başkanlığı ile Poyracık ve Yayakent  hizmet binalarında toplanan yardımlar, Kınık Belediyesi Halkla İlişkiler personeli tarafından düzenlenirken ismi bilinmeyen bir vatandaş tarafından bırakılan yardım poşeti açıldığında  içerisinde çocuk giysileri ve açılmış çocuk bezi paketi çıktı. Kıyafetler çocuk bölümüne alınırken Çocuk bezi üzerinde iğnelenmiş olan  Anne tarafından  yazdığı tahmin edilen ve üzerinde  ‘Yenisini alacak param yoktu Kızıma aldığım paketi gönderdim. Geçmiş olsun kardeşim Allah sizlere sabır ve şifalar versin‘ yazılı not ekibi duygulandırdı.
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘3 gündür Kınık halkının çok yoğun bir ilgisi ile karşı karşıya kaldık. Vatandaşlarımız ellerinden geldiğince deprem bölgesine yardım etmeye çalışıyor. Yeni açtığı ve kızına kullanacağı  çocuk bezini kendisinden daha fazla ihtiyacı olduğunu düşündüğü depremzedelere gönderen bu annemizin yardımı halkımızın felaket anında ne kadar yardımsever olduğunun en ufak göstergesidir. Tüm Kınık halkına teşekkür  ederim’dedi.