ALİAĞA ELAZIĞLILAR DERNEĞİNDEN, DEPREM BÖLGESİNE DESTEK YAĞDI!

Geçtiğimiz aylarda kurulup bir-kaç gün öncede yerel basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenleyen, Aliağa Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği son derece önemli bir olaya imza attı. Dernek Yönetimi Elazığ’da meydana g...

Özgürses Gazetesi
12:05 -
Abone ol
ALİAĞA ELAZIĞLILAR DERNEĞİNDEN, DEPREM BÖLGESİNE DESTEK YAĞDI!

Geçtiğimiz aylarda kurulup bir-kaç gün öncede yerel basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenleyen, Aliağa Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği son derece önemli bir olaya imza attı.

Dernek Yönetimi Elazığ’da meydana gelip başta Elazığ olmak üzere Malatya gibi illerde can kaybı ve yıkıma yola açan depremin yaralarını sarmak için 1 Tır dolusu yardım malzemesi toplayıp bölgeye yolladı.

Dernek Başkanı Mehmet Gani Okur yapılan yardımla ilgili şunları söyledi;

Derneğimizi kısa bir süre önce kurduk. Aliağa’nın basın mensuplarıyla da geçtiğimiz günlerde bir tanışma toplantısı yaptık, dernek olarak yapmak istediklerimizi anlattık. Şu işe bakın ki bir gün sonra Elazığ’da bu kahredici deprem meydana geldi. Bizler dernek yönetimi olarak hemen bir çağrıda bulunduk, ve deprem felaketi yaşayan hemşehrilerimiz için yardım toplayacağımız duyurusunda bulunduk.

Çağrımıza Aliağa’da yaşayan başta Elazığ’lılar olmak üzere pek çok kişiden olumlu karşılık aldık. Netice de oradaki insanların yaralarını bir nebze olsun sarabilmek amacıyla bu Tır’ın içindeki malzemeleri tedarikleyip bölgeye yollamak için hazır ettik.

Herkesten Allah razı olsun. Depremde canına yitiren hemşehrilerimiz ve bölge insanımıza Allah’tan rahmet ve mağfiret, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Memleketimizin ve büyük Türk Milletinin başı sağolsun..”