BERGAMA BELEDİYESİ’NE “EN ETKİN TANITIM” ÖDÜLÜ

Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Bergama Belediyesi’ Destinasyonlar dalında “En Etkin Tanıtımı” gerçekleştiren Belediye seçilerek ödüle layık görüldü. Tü...

Özgürses Gazetesi
01:48 -
Abone ol
BERGAMA BELEDİYESİ’NE “EN ETKİN TANITIM” ÖDÜLÜ

Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Bergama Belediyesi’ Destinasyonlar dalında “En Etkin Tanıtımı” gerçekleştiren Belediye seçilerek ödüle layık görüldü.

Tüyap Fuar Merkezi’nde UNESCO Dünya Mirası Bergama’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin görsellerinden oluşan standında katılımcıları konuk eden ve özellikle iç turizm konusunda gerçekleştirilen çalışmalarını katılımcılara tanıtan Bergama Belediyesi, EMITT tarafından “En Etkin Tanıtımı” gerçekleştiren belediye seçilerek ödül aldı.

Bergama Belediyesi Kent Orkestrası’nın birbirinden güzel ezgilerinin renk kattığı fuarda  Bergama Standında UNESCO miras alanlarının yanı sıra Uluslararası Bergama Kermesi ve Bergama seni çağırıyor projesi katılımcıların en çok ilgi gösterdiği konular oldu.