Aydın Şimşek ziyaretlerine devam ediyor…

Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gün içerisinde bir çok yeri ziyarette bulunan Şimşek, bu kez de ziyaretlerine kamu görevlilerine...

Özgürses Gazetesi
05:49 -
Abone ol
Aydın Şimşek ziyaretlerine devam ediyor…

Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gün içerisinde bir çok yeri ziyarette bulunan Şimşek, bu kez de ziyaretlerine kamu görevlilerine yönelik devam etti.

Ziyaretine öncelikle Aliağa İlçe Kaymakamı Bayram YILMAZ ziyaret ederek başlayan Şimşek, daha sonra  Aliağa İlçe Müftülüğü Enes MÜSLÜMOĞLU, Aliağa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Levent YÖNTEN, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün DERSE, Nüfus Müdürü Kazım TUTUMAN, Tapu Sicil Müdürü Ünal ERBAY ve Mal Müdürlüğü Zeynep PEKER’i makamlarında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerin sonunda Ak Parti Aliağa Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek bundan sonraki süreçte ziyaretlerini sıklaştıracağını ve Aliağa’ya en iyi hizmet verebilmenin yolu kurumlarla el ele olmak gerektiğini vurguladı.