Burak Uçar, “Herkesin sesi olacağız!”

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nde  (CHP) takviminin netleşmesi ile birlikte il ve ilçe başkanlıklarında aday adaylık başvuruları hız kazandı.  Hafta başı itibariyle CHP Aliağa İlçe Başkanlığ...

Özgürses Gazetesi
09:36 -
Abone ol
Burak Uçar, “Herkesin sesi olacağız!”

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi’nde  (CHP) takviminin netleşmesi ile birlikte il ve ilçe başkanlıklarında aday adaylık başvuruları hız kazandı.  Hafta başı itibariyle CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda da aday adaylık başvurusunda yoğunluk yaşanmaya başlarken şuana kadar 6 aday adayı resmi başvuruda bulundu. Başvuru yapması beklenen 10 aday adayının daha olduğu gelen bilgiler arasında.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adaylarından İnşaat Yüksek Mühendisi Burak Uçar, bugün CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe’ye aday adaylık dosyasını teslim etti. Aday adaylık başvuru dosyasını teslim eden Burak Uçar kısa bir açıklamada bulundu.

Uçar, “Bu adaylık benim için sadece bir siyasi görev değil, aynı zamanda bir hizmet sözüdür. Herkesin düşüncelerine kulak vererek, kucaklayıcı, şeffaf, katılımcı ve adaletli bir yönetim anlayışıyla herkesin sesi olacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile yeni bir Aliağa inşa etmek için yola çıkıyoruz. Her kesimle kol kola yürüyeceğiz. Önceliğimiz Aliağa olacak.” dedi.

BURAK UÇAR KİMDİR?

Burak Uçar 2 Nisan 1990 İstanbul doğumludur. İnşaat Mühendisliği Bölümünü Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamış, ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Yapı Mühendisliği Yüksek Lisans programını bitirerek, yapı konusunda uzman İnşaat Yüksek Mühendisi olmuştur. Meslek hayatı boyunca bir çok rezidans, toplu konut, yüksek katlı yapı, atıksu artıma tesisi, projelerine imza atmıştır. Güncel olarak İstanbul Tuzla İSKİ Atıksu Arıtma Tesisi İnşaat projelerinde çalışmış, Yenikapı Atıksu Arıtma Tesisi projelerini hazırlamaktadır. Çocukluk yıllarını Aliağa’da geçiren Uçar, 2019 yılında yeniden Aliağa’da yaşamaya başlamıştır.