GE LM Wınd Power’a Başkan Koştu’dan 500”üncü Kanat Üretim Plaketi

GE Yenilenebilir Enerji’nin iştiraki LM Wind Power tarafından 500’üncü Rüzgar Kanadı üretiminin gerçekleştirilmesi dolayısıyla Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tarafından bir plaket verildi. Bergama kağıdı Parşömen’den yapıl...

Özgürses Gazetesi
02:50 -
Abone ol
GE LM Wınd Power’a Başkan Koştu’dan 500”üncü Kanat Üretim Plaketi

GE Yenilenebilir Enerji’nin iştiraki LM Wind Power tarafından 500’üncü Rüzgar Kanadı üretiminin gerçekleştirilmesi dolayısıyla Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tarafından bir plaket verildi. Bergama kağıdı Parşömen’den yapılan plaketi şirket CEO’su Ozan Mamay aldı. Firmanın Bergama ve bölgeye kattığı değere dikkat çeken Başkan Koştu, daha nice 500’üncü kanat üretimlerinin gerçekleştirilmesi dileğinde bulundu.

BAŞKAN HAKAN KOŞTU; “BÖLGEMİZE YATIRIM YAPAN FİRMALARA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Bergama’ya yatırım yapan firmaların her zaman yayında olacaklarının ve belediye olarak kendilerinden beklenen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Yenilenebilir enerji alanında dünya devi firmaların başında yer alan LM Wind Power’ın 500’üncü kanadı üretmesinden dolayı bizde son derece mutlu olduk. Firmanın bölgemizdeki yatırımını ve kapasitesini artırmak için yaptığı çalışmalardan dolayı da çok sevinçliyiz. İlçemizde istihdama önemli katkısı bulunan bu firmamızın ve yeni yatırım yapmak isteyenlerin her zaman yanında yer alacağız. Belediye olarak desteğimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ŞİRKET CEO’SU OZAN MAMAY; “YENİ TEKNOLOJİ İKİ PARÇALI RÜZGAR KANADINI BERGAMA’DA ÜRETECEĞİZ”

Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun ziyaretinden ve firmanın 500’üncü kanat üretimi için verdiği plaketten dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen LM Wind Power CEO’su Ozan Mamay, “Bergama’daki fabrikamızda çok kaliteli üretim yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte yeni bir teknoloji olan iki parçalı rüzgar kanadı üretimini Bergama fabrikamızda yapıyor olacağız. Bu kanadın üretiminde 15 fabrika arasında İspanya ve Çin’den sonra 3.üncü biz olacağız. Bergama yatırımımızı büyütme projesiyle yenilikçi iki parçalı kanatların üretimine hazır hale geleceğiz. Çalışan sayımızıda 700’ün üzerine çıkarmayı planlıyoruz” dedi.