KINIK GENÇLİK MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI 

Kınık Gençlik Merkezinin temeli atıldı. İçerisinde Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Kütüphane, Resim ve Müzik Atolyeleri, Spor Alanlarının yer alacağı ve  500 günde tamamlanacak olan Kınık Gençlik Merkezi'nin temel atma törenine ...

Özgürses Gazetesi
10:19 -
Abone ol
KINIK GENÇLİK MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI 

Kınık Gençlik Merkezinin temeli atıldı. İçerisinde Gençlik Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Kütüphane, Resim ve Müzik Atolyeleri, Spor Alanlarının yer alacağı ve  500 günde tamamlanacak olan Kınık Gençlik Merkezi’nin temel atma törenine Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık Gençlik Spor Müdür Vekili Evra Özer,Firma yetkilileri katıldı.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada “Kınık Gençlik Merkezimiz 500 günde tamamlanarak gençlerimizin kullanımına sunulacak. Merkezin hizmete girmesiyle Kınıklı gençler boş zamanlarında buralarda spor ve kültürel faaliyetlerde bulunabilecekler. Böylece gençlerimiz kötü alışkanlıklara değil, spora yönlenmiş olacaklar. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür eder,  Gençlik Merkezimizin kazasız bir şekilde öngörülen zamandan daha önce  tamamlanarak hizmete girmesini dilerim”dedi.