ALTO’DAN BİLGİ VE EĞLENCENİN İÇ İÇE OLDUĞU BİR EĞİTİM: ‘HERKES KENDİ İÇİNE BAKSIN’

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, üyelerine ve ilçe halkına yönelik olarak “Her...

Özgürses Gazetesi
03:11 -
Abone ol
ALTO’DAN BİLGİ VE EĞLENCENİN İÇ İÇE OLDUĞU BİR EĞİTİM: ‘HERKES KENDİ İÇİNE BAKSIN’

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, üyelerine ve ilçe halkına yönelik olarak “Herkes İçine Baksın” adlı bir etkinlik düzenliyor.

İş yaşamındaki temel sorun kaynaklarının en önemlileri olan iletişim, kendini tanıma, ekip olma, uyum sağlama ve stres yönetimi konularında katılımcılarda farkındalık yaratmak ve eğlenerek öğrenme deneyimleri yaşatmayı hedefleyen etkinlik, 28 Mayıs Salı günü saat 14.00’da Aliağa Ticaret Odası M.Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleşecek.

Klasik anlatım tekniği dışında sosyodrama, grup oyunları, kahkaha yoga egzersizleri gibi renkli eğitim tekniklerinin de kullanılacağı program ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin (https://alto.org.tr/tr/etkinlikler?t=20190528) adresini tıklayarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir.