Kınık Belediyesi, 23 Nisan’da çocukları kitaplarla buluşturdu

Kınık Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları kitaplarla buluşturdu. Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer,İzmir ak parti sosyal politikalar Başkanı Ecz.Semiha PAÇACI ve yön kurulu üyesi Mustafa...

Özgürses Gazetesi
09:20 -
Abone ol
Kınık Belediyesi, 23 Nisan’da  çocukları kitaplarla buluşturdu

Kınık Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları kitaplarla buluşturdu.

Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer,İzmir ak parti sosyal politikalar Başkanı Ecz.Semiha PAÇACI ve yön kurulu üyesi Mustafa Kandil ile birlikte Kınık Bağalan köyünü ziyaret etti.23 Nisan’ı evde kutlayarak geçirecek olan çocuklara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılına özel,çocukların kendi fotoğrafları ile tasarlanmış hayalindeki meslek ile ilgili kitaplar ve oyuncaklar dağıttı.
23 Nisan öncesi aldıkları hediyeler karşısında oldukça memnun olan çocuklar, Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer’e teşekkür etti.

Bu yılki 23 Nisan’da da pandemi nedeniyle kutlama yapamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer, “Kitaplar çocuklara en iyi yol göstericidir.Çocukların kendi fotoğraflarından tasarlanmış hayallerindeki meslekler ile ilgili kitap ve poster armağan ettik.Biz istiyoruz ki çocuklar kitaplarla büyüsün, gençler kitaplarla geleceğini aydınlatarak vatanına faydalı bireyler olsun.Bugün Bağalan köyüne yaptığımız ziyarette  Onların gözlerindeki sevinç ve heyecanı görmek bizim için en büyük mutluluktu.Bizler Çocuklarımız ve öğretmenlerimizle beraber bayramımızı kutlamak isterdik Fakat Koranavirüs nedeniyle evimizde, balkonlarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacağız.23 Nisan’da Bizlere bu günleri armağan eden büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve özlemle anıyorum” dedi.