IMEAK DENİZ TİCARET ODASI ALİAĞA ŞUBESİ’NDEN ANLAMLI YARIŞMA!

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi ilk ve ortaokul öğrencileri için resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Çocuklarda deniz sevgisini ve bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere çeş...

Özgürses Gazetesi
02:18 -
Abone ol
IMEAK  DENİZ TİCARET ODASI ALİAĞA ŞUBESİ’NDEN ANLAMLI YARIŞMA!

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi ilk ve ortaokul öğrencileri için resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Çocuklarda deniz sevgisini ve bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüllerin yanı sıra katılan tüm öğrencilere katılım sertifikasıda verilecek.

Resim, şiir ve kompozisyon gibi üç ana dalda düzenlenen yarışmada, ilkokul öğrencileri  deniz ve çocuk konulu  resimler ile yarışmaya katılabilirken, ortaokul öğrencileri için şiir ve kompozisyon alanında denizler ve gemiler, Aliağa için denizin önemi gibi konu başlıkları belirlendi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nin çocuklarda deniz sevgisini ve bilincini oluşturmak amacıyla düzenlediği “Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması’na katılım için son teslim tarihi 4 Nisan 2019. Başvuraların İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’ne yapılacağı belirtildi.