Aliağaspor FK futbolcuları ve yönetimi moral yemeğinde basınla buluştu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Aliağaspor FK'nın futbolcuları ve yönetimi, 2. devre öncesi basın mensuplarıyla moral yemeğinde buluştu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  “3. Lige çıktığımız gün Aliağaspor’un Yeşil ...

Özgürses Gazetesi
11:58 -
Abone ol
Aliağaspor FK futbolcuları ve yönetimi moral yemeğinde basınla buluştu

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Aliağaspor FK’nın futbolcuları ve yönetimi, 2. devre öncesi basın mensuplarıyla moral yemeğinde buluştu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,  “3. Lige çıktığımız gün Aliağaspor’un Yeşil Beyazı ile Aliağaspor FK’nın Sarı Siyahı buluşacak, tamamı Aliağa olacak.” dedi.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Aliağaspor FK, bu hafta evinde Alaçatıspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Ağapark’ta, takımın futbolcularına ve yönetimine moral yemeği düzenledi. Yemeğe; Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal, Teknik Direktör Hakan Şapçı, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye başkan yardımcıları Hakan Şimşek ve Serhat Aras, ilçedeki basın mensupları katıldı. Belediye Başkanı Acar, teknik heyet ve futbolcuları tek tek basın mensuplarına tanıttı.

Öncelikli hedeflerinin bu yıl 3.Lige çıkmak olduğunu söyleyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Kulübümüz ikinci devre hazırlıklarını tamamladı. Pazar günü nasip olursa Alaçatıspor maçı ile ikinci devreye başlayacağız. 2008 yılında Aliağaspor 3. Ligde mücadele ediyordu. O gün itibariyle yapılan bir tasarruftur, tekrar geçmişe dönmüyoruz ama 3.ligden hakları Göztepe’ye devredildi ve sıfırdan bir sürece başladı Aliağaspor. Uzunca bir zaman 2. Amatör, 1. Amatörde mücadeleler verdi. Yaklaşık 7-8 yıl orada mücadele etti. 2014 yılında biz göreve geldikten sonra yeni bir sayfa açalım, yeni bir kulüp kuralım, geçmişteki kötü anılarımızı bir tarafa koyalım dedik. Çünkü geçmişi sorgulayarak bir yere varamayız. Önümüze bakmamız, daha ileriye gitmemiz lazım. 2014 yılında Aliağaspor FK’yı kurduk. Ama bizim gönlümüzde Aliağaspor ve Aliağaspor FK arasında hiçbir fark yok. İkisinin de adında Aliağa var. 2014 yılında başladıktan sonra Süper Amatör, BAL ardından da 3. Lig hedefiyle yola çıktık. Hedefimiz 2008 yılında yarım kalmış olan o sevdamıza, 3.lige bir gelelim. Yeşil Beyaz Aliağaspor ile Sarı- Siyah Aliağaspor FK o gün itibariyle buluşsun. Bir araya gelsinler ve geçmişi komple temizlemiş olalım, sıfırdan bir sayfa açalım. 3. Lige çıktığımız gün Aliağaspor’un Yeşil Beyazı ile Aliağaspor FK’nın Sarı Siyahı buluşacak, tamamı Aliağa olacak.” dedi.

 

Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ise moral yemeğinde yaptığı konuşmada, Aliağaspor FK’ya desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür ederek, takımın bu yıl 3. Lig hedefine ulaşacağına inandığını söyledi.