“ŞİMŞEK” gibi başkan yardımcısı…

Ak Parti Aliağa İlçe teşkilatı yeni yönetimiyle göreve geldikten sonra ilçede yaptığı ziyaretlerle çalışmalarına hız kazandırdı.  2015 genel seçimler öncesi ilçe de henüz bir hareketlilik görünmüyor gibi olsa da, son günlerde...

Özgürses Gazetesi
07:42 -
Abone ol
“ŞİMŞEK” gibi başkan yardımcısı…

Ak Parti Aliağa İlçe teşkilatı yeni yönetimiyle göreve geldikten sonra ilçede yaptığı ziyaretlerle çalışmalarına hız kazandırdı. 

2015 genel seçimler öncesi ilçe de henüz bir hareketlilik görünmüyor gibi olsa da, son günlerde AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı’nın yapmış olduğu ziyaretler ilçeyi hareketlendirdi. Özellikle ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Şimşek gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilçeye hareketlilik kazandıran isimler arasında. Şimşek, yaptığı çalışmalarla bölge basınının dikkatini çekmeyi başarırken, sosyal medyada da büyük beğeni topluyor.

Bölge de iş dünyasının tanınan simalarından olan Aydın Şimşek, basında yer alan haberleriyle daha çok siyasi kimliğiyle ön plana çıkıyor. Gerek Sosyal Medya gerekse yazılı basında adı geçen ve büyük beğeni toplayan Aydın Şimşek, rutin olarak gerçekleştirdiği ziyaretler de halkın desteğini arkasına almış görünüyor. Uzun süredir köy ve mahallere gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşın yoğun ilgisini gören Şimşek, “Bizim için önemli olan tek şey halkın yüreğinde olmak ve onların samimiyetini kazanmaktır. Bu gün partimiz iktidardaysa halkımızın desteği , partimize duyduğu güven ve samimiyettendir. Bizler her şeyden önce halk ve önce samimiyet diyoruz.” Dedi.
Şimşek’in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, ” Aydın Bey’i aramızda görmeyince gerçekten büyük bir eksiklik hissediyoruz. Onunla dertleşmeye, sohbet etmeye o kadar alıştık ki; ailemizden biri oldu. Kendimize yakın görüyoruz, çünkü her zaman yanımızda. Bizler vatandaş olarak sadece seçim zamanlarında hatırlanmak istemiyoruz. İstiyoruz ki; her zaman yanımızda olsunlar. Bu bile bizleri mutlu etmeye yetiyor. Hizmet sadece yol yapmak, köprü yapmak değil, bizlerin içinde bizden biri olmaktır” diyen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Bu günde ziyaretlerine mahalle muhtarlarıyla devam eden Şimşek; Atatürk Mahallesi muhtarı Zeki Dursun’u , Kazımdirik Mahallesi Muhtarı Sevil Köse’yi, Yalı Mahallesi Muhtarı Gülsüm Hürriyet Gülcan’ı, Siteler Mahallesi Muhtarı Sedat Okşar’ı, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet İşlek’i, Kültür Mahallesi Muhtarı Muharrem Şen’i, Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Balcı’yı, Çakmaklı Muhtarı Ahmet Kahraman, Bozköy Muhtarı Rafi Dönmez ve Aliağa Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.
Mahalle muhtarlarına ziyarette bulunarak sorunlarını dinleyen Şimşek, görüş, talep ve önerileri aldı. Her gün farklı bir yerde halkla iç içe olmanın önemine değinen Şimşek “Halkın sorunlarıyla ilgilenmek sadece seçim öncesinde olmamalı. Beni bu bölgede yaşayanlar çok iyi bilirler ki; gücüm yettiği kadar her koşulda halkımızın yanında olmaya çalışıyorum ve olmaya da devam edeceğim. ” Dedi.