Aliağa Esnaf Odası’ndan üyelerine eğitim desteği

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Rota Eğitim Kurumları arasında, eğitimde indirim imkanı sağlayacak protokol imzalandı. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Rota Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı. Aliağa Esna...

Özgürses Gazetesi
03:20 -
Abone ol
Aliağa Esnaf Odası’ndan üyelerine eğitim desteği

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Rota Eğitim Kurumları arasında, eğitimde indirim imkanı sağlayacak protokol imzalandı.

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Rota Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyeleri ve çalışanlarının çocukları Rota Eğitim Kurumları’na yeni kayıtta yüzde 30 oranında indirimden faydalanabilecek. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Rota Eğitim Kurumları arasında eğitim hizmetinde indirim yapılmasına dair işbirliği protokolü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda imzalandı.

“Esnafımızın yükünü hafifletecek anlaşmaya imza atmaktan mutluyuz”

Oda olarak esnafın faydasına olacak her türlü projeyi desteklediklerini belirten Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk , “Eğitim, çocuklarımızın, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli ve çok ciddi bir konu. Dolayısıyla birlik olarak eğitim konusunda esnaf ve sanatkarlarımızın yükünü hafifletecek, onlara indirim imkanı sağlayacak bir anlaşmaya imza atmaktan mutluyuz. Üye esnaf ve sanatkarlarımızı ve birinci derece yakınlarını kapsayan indirimli işbirliği protokolü kapsamında Rota Eğitim Kurumları’nın eğitim hizmetlerinden yüzde 30 indirimli faydalanabilecek. Rota Eğitim Kurumları yönetimine teşekkür ediyor, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.