KINIK’TA HER GÜN BİN KİŞİYE 3 ÇEŞİT YEMEK GİDİYOR 

Kaymakamlık, Belediye ve hayırseverler tarafından Kınık'ta kurulan aşevi  yaşlı ve ihtiyaç sahibi  bin kişiye her gün yemek servisi yapıyor. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada 'Daha önce her yıl ramazan a...

Özgürses Gazetesi
03:20 -
Abone ol
KINIK’TA HER GÜN BİN KİŞİYE 3 ÇEŞİT YEMEK GİDİYOR 

Kaymakamlık, Belediye ve hayırseverler tarafından Kınık’ta kurulan aşevi  yaşlı ve ihtiyaç sahibi  bin kişiye her gün yemek servisi yapıyor.

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaptığı açıklamada ‘Daha önce her yıl ramazan ayında faaliyet gösteren aşevini bu yıl pandemi sebebiyle sadece Ramazan ayında değil pandemi süresince her gün 500 aileye mensup toplamda 1000 kişiye yemek hizmeti veriyor. Kınık Kaymakamlığı, Kınık Belediye Başkanlığı ve hayırsever iş adamlarından oluşan komisyon ile yeniden hizmete aldık. Pandemi sebebiyle kapalı olan Belediyemiz Sosyal Tesislerini Aşevine tahsis ettik. Sosyal tesislerimizin aşçıları ve personeli tarafından hazırlanan yemekler belediyemiz araçları ve halkla ilişkiler ekibi tarafından Kınık merkez ile Poyracık ve Yayakent mahallelerinde yaşayan kimsesiz yaşlılarımız ile  ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. Bu hayır faaliyetimize katkılarından dolayı başta Kınık Kaymakamımız Erol Türkmen olmak üzere hayırsever iş adamlarımıza belediyemiz personeline ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’dedi.