BERTO’DAN MARBLE 21. DOĞAL TAŞ VE TEKNOLOJİLERİ FUARINA ZİYARET

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı 25 Mart’ta İzmir Fuar’da başladı. Yaklaşık 1300 firmanın katıldığı fuarda Bergama Ticaret Odası Üyeleri Bergama Granitini tanıttı. Bergama Ticaret Odası Mecli...

Özgürses Gazetesi
02:27 -
Abone ol
BERTO’DAN MARBLE 21. DOĞAL TAŞ VE TEKNOLOJİLERİ FUARINA ZİYARET

Bu yıl 21’incisi düzenlenen Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı 25 Mart’ta İzmir Fuar’da başladı. Yaklaşık 1300 firmanın katıldığı fuarda Bergama Ticaret Odası Üyeleri Bergama Granitini tanıttı.

Bergama Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Işıldak, Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl, Gonca Harman ve Meclis Üyesi Ertuğ Canoğlu BERTO üyeleri olan Canoğlu Makine, Bertaş, Doğal Taşlar, Eğinka, İdeal Stone, Granitaş, Göltaş Granit, Kuzey Ege Granit, Bergama Kozak Granit’i stantlarında ziyaret etti.

Yoğun katılımın olduğu fuarda ziyaret edilen üyelere Bergama Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak fuar durumu hakkında bilgi aldı. Bergama Granitinin coğrafi işaretini almak için en kısa sürede sektörde faaliyet gösteren firmaların bir araya gelerek odamızla işbirliği içerisinde çalışmaları başlatmaları gerektiğinden bahsetti. Coğrafi işareti alınan Bergama Granitinin sektörde daha iyi yer bulacağını belirtti.