ALTO İLE ÖZEL EKOL HASTANESİ ARASINDA SAĞLIK İŞBİRLİĞİ

  Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin özel hastanelerin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak bir anlaşma imzaladı. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Özel Ekol Hastanesi arasında “Sağlık Hizmet ...

Özgürses Gazetesi
12:53 -
Abone ol
ALTO İLE ÖZEL EKOL HASTANESİ ARASINDA SAĞLIK İŞBİRLİĞİ

 

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), üyelerinin özel hastanelerin verdiği sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanmasını sağlayacak bir anlaşma imzaladı.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) ile Özel Ekol Hastanesi arasında “Sağlık Hizmet Sözleşmesi” protokolü imzalandı. 1800 ALTO üyesi ve Oda çalışanları, Ekol Hastanesi’nden özel avantajlarla sağlık hizmeti alacak.

Aliağa Ticaret Odası, İzmir’in öncü sağlık kuruluşu arasında yer alan Özel Ekol Hastanesi ile yeni bir anlaşmaya imza attı. İmzalanan protokol ile ALTO üyeleri veOda çalışanları %30 oranında sağlıkla ilgili tüm tıbbi uygulamaları Ekol Hastanesinden indirimli olarak alabilecek.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Özel Ekol Hastanesi ile böyle bir anlaşmayı yapmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Sağlıkta yüksek standartların önemine değinerek, imzalanan sözleşme ile Oda üyelerine avantajlı sağlık hizmeti sağlanacağını ifade eden Saka, “Modern, teknolojik alt yapısı ve uzman hekim kadrosuyla sağlık ihtiyaçlarının tümüne en iyi şekilde cevap verecek kapasitede olan bir hastane ile anlaşma yapmanın mutluluğu içindeyiz. Üyelerimiz adına daha önce sağlık alanında gerçekleştirdiğimiz anlaşmalara bir yenisini daha ekledik. Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ALTO üyelerinin oda üyesi olduğunu ispat eden belgeyle yararlanacağı protokol, tarafların karşılıklı olarak imzalaması ile hayata geçirildi.