VERGİ DAİRESİ’NDEN ALTO’YA ZİYARET

Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğü, 27. Vergi Haftası dolayısıyla kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Aliağa Vergi Dairesi Müdürü İrfan Turhan ile beraberindeki Aliağa Vergi Dair...

Özgürses Gazetesi
04:33 -
Abone ol
VERGİ DAİRESİ’NDEN ALTO’YA ZİYARET

Aliağa Vergi Dairesi Müdürlüğü, 27. Vergi Haftası dolayısıyla kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretler kapsamında Aliağa Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Aliağa Vergi Dairesi Müdürü İrfan Turhan ile beraberindeki Aliağa Vergi Dairesi heyetini,Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ve Meclis Başkanı Ömer Ertürk ile Genel Sekreter Takdir Yarış ağırladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “27. Vergi Haftası dolayısıyla sizin nezdinizde camianızın Vergi Haftasını kutluyorum.Vergiler devletin halka hizmet sunabilmesi, devletin kamu harcamalarını karşılama ve kendinden beklenen görevleri yerine getirme noktasında önemli bir yere sahip.Bu çerçevede özellikle yarının mükellefleri ya da yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması gerekiyor” dedi.

Vergi haftasındaki etkinliklerin, mükelleflerle vergi idaresi arasındaki ilişkileri daha uyumlu ve koordineli bir yapıya kavuşturduğunu belirten Başkan Saka, “Vergi Dairelerinin yapısı oldukça değişim gösterdi ve mükellef dostu bir çalışma benimsenmeye başladı. Artık firmalarımız da sorumluluklarının bilincine varmış durumda ve vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğu konusuna hakimler” diye konuştu.

Yapılan ziyarette Vergi Dairesi Müdürüİrfan Turhan ise, 27. Vergi Haftası nedeniyle Aliağa Ticaret Odasına nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.