ÇAKABEY DENİZCİLİK KURSU ÖĞRENCİLERİ GEMİ SÖKÜMÜ ZİYARET ETTİ!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yetkilileri ve Çakabey Denizcilik Kurs programındaki öğrenciler Gemi Geri Dönüşüm tesislerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilere  Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Genel Sekre...

Özgürses Gazetesi
02:55 -
Abone ol
ÇAKABEY DENİZCİLİK KURSU ÖĞRENCİLERİ GEMİ SÖKÜMÜ ZİYARET ETTİ!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yetkilileri ve Çakabey Denizcilik Kurs programındaki öğrenciler Gemi Geri Dönüşüm tesislerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilere  Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Genel Sekreteri Mesut Yolcu ve Genel Koordinatör Ersin Çeviker eşlik etti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Aliağa İlçe Temsilciliğinin  girişimleri ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneğinin destekleriyle  Denizcilik kursları programındaki öğrencilere “Gemi Geri Dönüşüm” gezisi düzenlendi. 26 Ocak Cumartesi günü düzenlenen gezide TÜGVA yetkilileri ve öğrencileri, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Genel Sekreteri Mesut Yolcu ve Genel Koordinatör Ersin Çeviker tarafından karşılandı.

Gezi programının ilk bölümünde Genel Koordinatör Ersin Çeviker  öğrencilere “Gemi Geri Dönüşüm Sektörü ve Önemi” konulu bir sinevizyon gösterisi sundu, daha sonra öğrencilerin sektör ile ilgili sorularını cevapladı.

Gezinin ikinci bölümünde ise öğrencilere Gemi Geri Dönüşüm çalışmaları yerinde izlettirildi. Söküm  prosesleri konusunda bilgiler verildi. Günün anısına çekilen toplu fotoğrafların ardından gezi programı sona erdi.