BERTO’YA ‘RURITAGE’ PROJESİ ZİYARETİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan; Ruritage Projesi kapsamında odamızı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Üst Ölçek Plan Şube Müdürü Yağmur Han Şenel, İBB Şehi...

Özgürses Gazetesi
07:31 -
Abone ol
BERTO’YA ‘RURITAGE’ PROJESİ ZİYARETİ

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ve Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan; Ruritage Projesi kapsamında odamızı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Üst Ölçek Plan Şube Müdürü Yağmur Han Şenel, İBB Şehir Plancısı ve Ruritage Proje Koordinatörü Demet Burçin Gezgin, İBB Basın Proje Koordinatörü Onur Yıldırım, Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyeleri Mehmet Kahyaoğlu, Nazlı Gürgan, Ece Gürgan ve Bergama Belediyesi Meclis Üyesi Ali Bor’u BERTO’da ağırladı.
Görüşmede; Kuzey İzmir’i kültür, doğa ve turizm aracılığıyla kalkındıracak olan RURITAGE projesi konuşuldu. Heyet, proje ve daha önce Kozak Yukarıbey Köyü’ndeki RURITAGE Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantılar hakkında Başkan Ürper’e bilgi verdi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.