MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINDA KARAR ALINDI; BERTO, İTTM’DEN HİSSE ALACAK

Bergama Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Üyeleri'nin katılımıyla yapıldı. Saygı Duruşu ile başlayan, BERTO Meclis Başkanı Tahir Erdoğan’ın başkanlık yaptığı toplantıda BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kol...

Özgürses Gazetesi
11:19 -
Abone ol
MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINDA KARAR ALINDI; BERTO, İTTM’DEN HİSSE ALACAK

Bergama Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Üyeleri’nin katılımıyla yapıldı. Saygı Duruşu ile başlayan, BERTO Meclis Başkanı Tahir Erdoğan’ın başkanlık yaptığı toplantıda BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat da faaliyetleri konu alan bir sunum yaparak Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi.
Toplantının 2. yarısı ise İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü’nün katılımıyla başladı. Güdücü; kurulma aşamasındaki İzmir Tarım Teknoloji Merkezi (İTTM) hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Sunum sonrasında Tarım ve Orman Bakanlığı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Oda ve Borsaların Proje Ortağı olduğu İTTM’ye Bergama Ticaret Odası’nın da 1 Hisse alarak katılması kararlaştırıldı.
Menemen’de kurulacak olan Tarım Teknoloji Merkezi, özellikle verimi son yıllarda düşen Kozak Yaylası Çam Fıstığı hakkında da araştırmalar yapacak.