ALTO ÜYELERİÖFKE KONTROLÜ VE YÖNETİMİ EĞİTİMİNDE BULUŞTU

Aliağa Ticaret Odası, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlerine, Öfke Kontrolü ve Yönetimi eğitimi ile devam etti. Katılımcılar eğitim sonunda stres ve öfke nedenlerini ortadan kaldırma, karşılaşılabilecek olumsuzluk kaynakl...

Özgürses Gazetesi
03:20 -
Abone ol
ALTO ÜYELERİÖFKE KONTROLÜ VE YÖNETİMİ EĞİTİMİNDE BULUŞTU

Aliağa Ticaret Odası, üyelerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlerine, Öfke Kontrolü ve Yönetimi eğitimi ile devam etti.

Katılımcılar eğitim sonunda stres ve öfke nedenlerini ortadan kaldırma, karşılaşılabilecek olumsuzluk kaynaklarını fark edip, bu durumlara karşı hazırlıklı olma anlayışını benimseme, olumsuzluk durumunda yaşanan negatif duyguların etkilerini en aza nasıl indirilebileceği konularında farkındalık kazandılar.

Eğitimde Elzem Akademi Eğitmeni Teyfik Bıyıklı tarafından ‘Öfke Nedir? Öfke Özellikleri, Olumlu ve Olumsuz Öfke, Öfkenin Belirtileri (Fiziksel-Psikolojik ve Duygusal & Davranışsal), Öfkenin Doğurduğu Rahatsızlıklar, Öfkeyle Başa Çıkma Yöntemleri konularına değinildi.

Öfke ve strese maruz kalındığında uygulanması gereken davranış modelleri katılımcılar ile birlikte uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.