Bergama Granitini Tanıttılar

Bu yıl 23 Mart’ta İzmir fuar alanında başlayan 22. MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknoloji Fuarı’na yaklaşık 1600 firma katıldı. BERTO üyelerinden Canoğlu Makina, BERTAŞ Madencilik, Göltaş Granit, Doğal Taşlar Madencilik, Bergama...

Özgürses Gazetesi
09:53 -
Abone ol
Bergama Granitini Tanıttılar

Bu yıl 23 Mart’ta İzmir fuar alanında başlayan 22. MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknoloji Fuarı’na yaklaşık 1600 firma katıldı. BERTO üyelerinden Canoğlu Makina, BERTAŞ Madencilik, Göltaş Granit, Doğal Taşlar Madencilik, Bergama Taş, Şaşmazlar Granit, İz Granit, Bergama Kozak Granit, EğinkaGranit, GRANİTÜRK, GRANİTAŞ, İdeal Stone firmaları fuarda Bergama Granitini tanıttı. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç fuara katılım yapan üyeleri stantlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu BERTO üyelerine Ticaret Odası olarak yetkileri çerçevesinde her zaman yanlarında olacağını iletti. Bergama granitinin çok özel bir doğal taş türü olduğunu ifade eden Ürper: “ Üyelerimiz Bergama Granitini fuarda en iyi şekilde tanıtıyor. Odamızın granit sektöründe faaliyet gösteren üyeleriyle birlikte yürüttüğü coğrafi işaret çalışmaları devam ediyor. Ticaret Odası olarak bu ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizin projelerinde yetkilerimiz çerçevesinde her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyorum” dedi.