Kuzey Ege’nin Lezzet Mabedi Oldu

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Kuzey Ege’nin Lezzet Mabedi Oldu   Her bütçeye uygun, kaliteli hizmet anlayışı ile Ege ve Akdeniz mutfağının nefis yemek menülerini misafirleri ile buluşturan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Res...

Özgürses Gazetesi
04:41 -
Abone ol
Kuzey Ege’nin Lezzet Mabedi Oldu

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Kuzey Ege’nin Lezzet Mabedi Oldu

 

Her bütçeye uygun, kaliteli hizmet anlayışı ile Ege ve Akdeniz mutfağının nefis yemek menülerini misafirleri ile buluşturan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Restoranı, lezzet tutkunlarının mabedi haline geldi.

 

Güneşi, mas mavi denizi, doğası, tarihi ve kültürel yapısıyla Ege’nin baş döndürücü güzellikteki ilçesi Dikili, yalnızca dünyaca ünlü koylara, adalara ve plajlara ev sahipliği yapmıyor, buram buram Akdeniz kokan yemekleriyle de konuklarını kendine hayran bırakıyor. Dikili’nin en meşhur restoranlarının başında gelen Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, sunduğu sıcak, soğuk mezeler, tadına doyulmayan et ve balık menüleri ile lezzet tutkunlarının buluşma noktası olmaya devam ediyor.

 

Sabah Kahvaltısından Akşam Yemeğine…

 

2015 Eylül ayından bu yana kaliteli hizmetten ve muhteşem lezzet çizgisinden ödün vermeden hizmet sunan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri Restoranı, denize nazır bir konumda yer alıyor. Doyumsuz deniz ve Midilli Adası manzarasına sahip tesisler, 100 kişi kapasiteli kapalı mekân ile içerisinde çam ve zeytin ağaçlarının yer aldığı teraslarda oluşturulan ünitelerle 400 kişi kapasiteli açık alana sahip. Damak tadına düşkün konuklarının sevdikleri ile birlikte sabah kahvaltısının doyumsuzluğuna, öğle yemeği keyfine,  huzurlu bir akşam yemeği lezzetine varabileceği tesisler kış döneminde sabah 08.00’da kapılarını açıp, gece 23.55’e kadar hizmet veriyor.

 

“Güneşin Batışının En Güzel İzlendiği Yer”

 

Ege ve Akdeniz mutfağından ilham alarak günlük deniz ürünleri, taze etlerden yaptığı lezzetli yemek menüsü, otantik kahvaltısı sofrası ve ev yapımı mantısı ile son dönemin favorisi olan mekan da, aralarında bölgenin tanınmış baş aşçısı ve 4 aşçı yardımcısı ile 2 şef garsonun bulunduğu 11’i bayan 23’ü erkek toplam 34 personel görev yapıyor.  Güneşin batışının  en güzel izlenebilme olanağına sahip tesisler, konuklarının düğün, nişan yemekleri ile doğum günü kutlama partileri gibi özel günlere de ev sahipliği yapabilme özelliğinde.

 

Haftanın 7 Günü Açık

 

Muhteşem bir körfez ile Midilli Adası manzarasıyla Kuzey Ege’nin en müstesna noktasında konumlanan sosyal tesislerin tam bir lezzet üssü olduğunu ifade eden Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Özgür Tunçay, “Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü olarak, konuklarımızın aileleri ve sevdikleri ile birlikte gönül rahatlığıyla tesislerimizde hizmet alabilmesi için servisten sunuma, yemek çeşitliliğinden hijyene, günlük malzemeden kaliteli ürün tercihine kadar birçok alanda uygulama kararlılığı ortaya koyuyoruz. Tesislerimiz haftanın yedi günü otantik kahvaltı olanağı, ev yapımı mantı seçeneği,  Akdeniz ve Ege mutfağından nefis yemekleri ile benzersiz meze çeşitleriyle sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar konuklarımızın emrindedir’ dedi.

 

“Vatandaşlarımızın Mutluluğu İçin Her Şeyi Düşündük”

 

Tesislerde zengin menü olanağıyla neşe dolu sabah kahvaltısı, huzurla yenecek öğle yemeği ve lezzetin tadına doyasıya varabilecek keyifli bir akşam yemeği yiyebileceğine dikkat çeken Tunçay, “Vatandaşlarımızın mutluluğu için her şeyi düşündük. Konuklarımız masalarına oturduğunda Ege ve Akdeniz mutfağı ile sevginin kenti Dikilimizin büyüsü dört bir yanı sarıverir. Kent merkezinin yanı başında, denize sıfır konumda, genç, çalışkan, güler yüzlü personellerimiz ve işinin ehli aşçılarımızla hizmet veren ayrıca nefis lezzetleri, her bütçeye uygun fiyatları, müthiş manzarası ile de bölgede cazibe merkezi olan tesislerimiz de lezzet tutkunlarına günün her saati kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. ‘Önce insan, önce damak keyfi, önce huzur’ ilkeleri ile hizmet veren tesislerimiz tüm lezzet tutkunlarını heyecanla konuk etmeye hazırdır” görüşlerini dile getirdi.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????