BERGAMA’YA EN BAŞARILI EKİP ÖDÜLÜ 

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, geleneksel "En İyiler Ödül Töreni" ile son buldu. Toplam 26 ayrı kategoride verilen ödüllerde, kısa zamanda UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girerek dikkat...

Özgürses Gazetesi
01:10 -
Abone ol
BERGAMA’YA EN BAŞARILI EKİP ÖDÜLÜ 

Bu yıl 17’ncisi düzenlenen Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, geleneksel “En İyiler Ödül Töreni” ile son buldu.

Toplam 26 ayrı kategoride verilen ödüllerde, kısa zamanda UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girerek dikkatleri üzerine çeken ilkler şehri Bergama ,EMITT Fuarı’nda  En Başarılı Çalışan Ekip Ödülü”ne layık görüldü. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ödül plaketini Fuar Genel Müdürü Hacer Aydın’ın elinden aldı.

Bergama standına olan yoğun ilgi ve aldıkları ödülden büyük mutluluk duyduklarını belirten Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, “Bergama’nın UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giriş süreci ve sonrasında gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum ve tüm ekip arkadaşlarımla Dünya Mirası Bergama’yı daha güzel yerlere taşımak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.