BAŞKAN TAMER KIRAN’DAN FIRTINANIN VURDUĞU AYVALIK’A ZİYARET

Özgürses Gazetesi/ Özgür GÜN- İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, fırtınanın vurduğu Balıkesir’in Ayvalık ilçesini ziyaret etti. Fırtınada teknesi zarar gören vatandaşları ziyaret eden Başkan Kıran geç...

Özgürses Gazetesi
01:57 -
Abone ol
BAŞKAN TAMER KIRAN’DAN FIRTINANIN VURDUĞU AYVALIK’A ZİYARET

Özgürses Gazetesi/ Özgür GÜN- İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, fırtınanın vurduğu Balıkesir’in Ayvalık ilçesini ziyaret etti. Fırtınada teknesi zarar gören vatandaşları ziyaret eden Başkan Kıran geçmiş olsun dileklerini iletti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ilk olarak Ayvalık Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanlığı ziyaretinde Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Liman Başkanı Fırat Çengel, Ayvalık Belediyesi meclis üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretin gündeminde fırtına da mağdur olan vatandaşların durumu ve bundan sonrası için yapılacak çalışmalar yer aldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’a ziyaretlerinde İMEAK Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım, Meclis Başkan Yardımcısı Tarkan Avcı, Yönetim Kurulu  Üyesi Hüseyin Burak Tatlı, Şube Müdürü Orçun Tuncer ve Meclis Üyesi Ali Jale eşlik etti.

Toplantı sonrası Ayvalık merkezde incelemelerde bulunan İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, fırtına sonrası yapılan çalışmaları bizzat yerinde takip etti. Kıran, daha sonra Vural Sineması’nda  S.S. Cunda Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İsmail Güren, S.S Ayvalık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muammer Küçük ve fırtınada teknesi hasar gören üyelerle buluştu. Neler yapılacağı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve yapılacak çalışmalar için yol haritası çizildi.