23 NİSAN’DA BERTO YÖNETİMİ ÇOCUKLARIN

Bergama Ticaret Odası'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak koltuklar çocuklara devredildi. Ege Gözalan, BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat'ın koltuğuna geçerken BERTO Meclis Başkanı Tahir Erdoğan ...

Özgürses Gazetesi
09:03 -
Abone ol
23 NİSAN’DA BERTO YÖNETİMİ ÇOCUKLARIN

Bergama Ticaret Odası’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak koltuklar çocuklara devredildi.
Ege Gözalan, BERTO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat’ın koltuğuna geçerken BERTO Meclis Başkanı Tahir Erdoğan ise koltuğunu Deniz Geyikli’ye devretti. Yamaç Yılmazoğulları’nın da katılımıyla oluşan BERTO Çocuk Meclisi renkli görüntülere sahne oldu.
Konu ile ilgili; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile beraber çocuklara armağan ettiği bu bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutluyoruz. Biz de BERTO Yönetimi olarak bu güzel günde koltuklarımızı, yarının büyükleri, başkanları, iş insanları, kısacası gözleri pırıl pırıl parlayan çocuklarımıza devretmek istedik. Bu anlamlı ve değerli günü, bu çatı altında çocuklarımızın şen kahkahalarıyla yan yana kutlayabildiğimiz için çok mutluyuz” ifadelerini kullanan BERTO Başkanı Kolat, tüm çocukların ve ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kutladı.