ALİAĞALILAR TÜM TÜRKİYE İLE AYNI ANDA İSTİKLAL MARŞINI OKUDU

Aliağalılar, saatler 21.00’i gösterdiğinde belediye hoparlörlerinden yayınlanan İstiklal Marşı’nı tüm Türkiye ile aynı anda balkonlarından hep bir ağızdan, büyük bir coşkuyla okudular. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da bu...

Özgürses Gazetesi
01:48 -
Abone ol
ALİAĞALILAR TÜM TÜRKİYE İLE AYNI ANDA İSTİKLAL MARŞINI OKUDU

Aliağalılar, saatler 21.00’i gösterdiğinde belediye hoparlörlerinden yayınlanan İstiklal Marşı’nı tüm Türkiye ile aynı anda balkonlarından hep bir ağızdan, büyük bir coşkuyla okudular.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da bu coşkuya belediye personelleri ile birlikte katıldı. Belediye hizmet binası önünde bir araya gelen Başkan Serkan Acar ve personeller İstiklal Marşını birlikte söyledi.

Aliağalılar, salgın tedbirleri nedeniyle bu yıl 23 Nisan’ı sokaklarda kutlayamasa da Aliağa Belediyesi’nin tüm gün sürdürdüğü organizasyonlar, coşkuyu balkonlara taşıdı. Gerek saat başı belediye hoparlörlerinden yayınlanan 23 Nisan şarkıları gerekse Yeni Şakran, Helvacı, İstiklal Caddesi ve Hükümet Caddesi’nde gerçekleştirilen bando gösterileri coşkuyu zirveye taşıdı.

Gerçekleştirilen bando gösterilerinin ardından saatler 21.00’i gösterdiğinde, Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle süsledikleri balkonlarına çıkan Aliağalılar, tüm Türkiye ile birlikte aynı anda İstiklal Marşı’nı coşkuyla söyledi.