ALTO BORDROLAMA, ÖZLÜK İŞLERİ, İŞ HUKUKU VE SGK UYGULAMALARI EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

Aliağa Ticaret Odası 2022 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında, üyelerine yönelik “Bordrolama, Özlük İşleri, İş Hukuku ve SGK Uygulamaları Eğitimi” eğitimi düzenledi. Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek ...

Özgürses Gazetesi
01:31 -
Abone ol
ALTO BORDROLAMA, ÖZLÜK İŞLERİ, İŞ HUKUKU VE SGK UYGULAMALARI EĞİTİMİ DÜZENLEDİ

Aliağa Ticaret Odası 2022 yılı için planlanan eğitimi takvimi kapsamında, üyelerine yönelik “Bordrolama, Özlük İşleri, İş Hukuku ve SGK Uygulamaları Eğitimi” eğitimi düzenledi.

Üyelerinin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerinin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan Aliağa Ticaret Odası, işletmelerde önemli bir yere sahip olan personel özlük işleri, çalışma hukuku, SGK uygulamaları, bordrolama ve yasal gereklilikler konusundaki eğitimi yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Eğitmen Kenan Acur tarafından verilen eğitimde, ‘Çalışma Dönemi Uygulamaları, İş Sözleşmelerinin Sona Erme Şekilleri, Personele Çalışma Belgesi Verilmesi, İş Hukuku ve Yasal Mevzuatlar, Ücretlendirme ve Bordrolama Uygulamaları, SGK Mevzuat ve Uygulamaları’ konularında gerekli bilgiler, uygulamalı olarak katılımcılara aktarıldı.

Katılımcılardan Gül Kılıç Turan, Aliağa Ticaret Odası’nın Bordrolama ve Özlük İşleri ile ilgili yapmış olduğu eğitimin katılımcılar için çok faydalı olduğunu ifade ederek, “Eğitime katıldığım için çok memnunum. Konu ile ilgili eksikliklerimizi giderirken iş hayatımızda bize fayda sağlayacak yeni bilgiler edindik. Bu eğitimi düzenledikleri için Ticaret Odamıza çok teşekkür ederim. Ayrıca eğitmenimiz Kenan Acur’a da verimli bir şekilde bizlere kalıcı bilgiler aktardığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.