Bergama Belediyespor tarih yazıyor

Bal ligi 8. grupta emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Bergama Belediyespor  6-0 yendiği Manisa Sanayispor karşılaşmasında adeta devleşti. Birbirinden güzel 6 golle sahadan ayrılan Bergama Belediyespor taraftarına büyük sevinç yaşattı....

Özgürses Gazetesi
09:19 -
Abone ol
Bergama Belediyespor tarih yazıyor

Bal ligi 8. grupta emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Bergama Belediyespor  6-0 yendiği Manisa Sanayispor karşılaşmasında adeta devleşti. Birbirinden güzel 6 golle sahadan ayrılan Bergama Belediyespor taraftarına büyük sevinç yaşattı.

Her maçta namağlup ilerleyişini sürdüren Bergama Belediyesporun gollerini 11. dakikada Osman Atalay Demirtaş (9), 12. dakikada Enes Bakkal (61), 31 ve 34.  dakikada Osman Atalay Demirtaş (9), 60. dakikada Soner Ergençay (10) ve 76. dakikada Mehmet Soyarslan (6) filelerle buluşturdu.

Taraftarın 90 dakika boyunca büyük tezahürat maçı, Belediye Başkan Yardımcıları Aşkın Uyar, Cüneyt Umutlu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, Kulüp Başkanı Bilir Altay, yöneticiler ve çok sayıda taraftar birlikte izledi.

Ayrıca Göçbeyli Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrenci ve idarecileri de Bergama Belediyespor’un misafiri olarak maçı izlemek üzere 14 Eylül Stadyumu’na geldi. Öğrencilere Bergamaspor atkısı, mevye suyu ve kek ikramında bulunuldu.