Aliağa Genç Spor Kulübü Aliağalı Gençleri Bekliyor

Aliağa Genç Spor Kulübü Başkanı İsmail Umut Ciyhan, Aliağa’daki gençlere en kaliteli futbolu oynatmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Ciyhan, “Bu işe inanan, ‘ben futbol oynarım’ diyen herkese kapımız sonun...

Özgürses Gazetesi
01:53 -
Abone ol
Aliağa Genç Spor Kulübü Aliağalı Gençleri Bekliyor

Aliağa Genç Spor Kulübü Başkanı İsmail Umut Ciyhan, Aliağa’daki gençlere en kaliteli futbolu oynatmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Ciyhan, “Bu işe inanan, ‘ben futbol oynarım’ diyen herkese kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Aliağa Genç Spor Kulübü’nde başkanlık görevine gelen İş insanı İsmail Umut Ciyhan, futbolcular ve teknik heyetle akşam yemeğinde buluştu. Yemekte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ciyhan, kulübü 2.Amatör, 1.Amatör, Süper Amatör, daha sonrasında da Bölgesel Amatör ve profesyonel liglere çıkarmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

“Yeşil beyaza olan tutkunun farkındayız”

Aliağa’daki teveccühün, halkın yeşil beyaza olan tutkusunun farkında olduklarını belirten kulüp başkanı İsmail Umut Ciyhan, “Kulübümüzün renkleri yeşil beyaz. Kulübümüzün logosu da tekrar Aliağa’nın martı ablemi olarak dizayn edilecek. Bu renklerle yeşil beyaza gönül vermiş olanların karşısına çıkacağız. Aliağa’nın karşısına Aliağa’nın çocuklarıyla çıkacağız. Söylemlerimin yanlış anlaşılmasını istemem. Bunları söylemek demek Aliağa FK’yı kabul etmiyoruz demek değil. Aksine Aliağa FK gözbebeğimiz, bizim de desteklediğimiz, ilçemizin takımı. Aliağa FK yukarının takımı, biz de onun taraftarlarıyız. Aliağa Genç Spor Kulübü aşağının takımı, oranın ise yöneticileriyiz.” İfadelerini kullandı.

“Aliağa’nın çocukları iyi yerlere gelecek”

Konum itibariyle 2.Amatör Lig’den devam edeceklerini kaydeden Ciyhan, “Bu bir yarış. Daha başarılı yerlere geleceğiz. İlerledikçe daha başarılı futbolcular yetiştireceğiz. Aliağa’da çocukların önünü açacağız. Bu konuda ekibime güvenim tam. Murat İçöz hocam bu işe yıllarını verdi. Kendisi halen Göztepe Spor Okulları’nın işletmeciliğini ve Aliağa’daki bir kaç takımın kulüp antrenörlüğünü de yapıyor. Burada Aliağa’nın çocuklarının iyi yerlere geleceğini ve deyim yerinde ise bir yetenek pazarı oluşacağını düşünüyorum.” Diye konuştu.

“Bizim için başından sonuna Aliağa var”

Ciyhan, bu yola çıkarken hiçbir menfaat gözetmediklerini, ayrıştırma yapmadıklarını, hiçbir kişi, kurum ya da siyasi partinin adına bu yola girmediklerini vurguladı. Birilerinin ya da bir yerlerin şemsiyesi altında futbol oynamak istemediklerini söyleyen kulüp başkanı Ciyhan, “Futbolu spor için oynayacağız. Şu ırktan, şu partiden, şu dernekten diye bir şey yok. Bizim için başından sonuna Aliağa var. Aliağa’daki gençlere en kaliteli futbolu oynatmak adına elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Takımımıza süper ligde oynayan büyük takımların giydiği formalardan kullandıkları toplara kadar ne varsa alarak ciddi bir yatırım yaptık. Bugün 3.lig, 2.lig ve 1.ligde bizim yaptığımız bu yatırımı yapan, bu kalitede malzemeleri kullanan yok. Biz bunu Aliağa’nın çocukları, Aliağa’nın gençleri için yaptık. Bunu Aliağa’da iş yapan firmalarımızdan destek alarak yaptık. Destek almaya da devam edeceğiz.” Dedi.

“Bu kulübün maddiyatla işi olmayacak”

Yarın (26 Ocak Cuma), Saat:20.00’de Değirmendere Sahası’nda antrenmanlara başlayacaklarını, Mart ayında 2.Amatör Lig’de başlayacakları yarışmayı da namağlup bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Ciyhan, “Bu konuda iddialıyız. Bu işe inanan, ‘ben futbol oynarım’ diyen herkese kapımız sonuna kadar açık.  Pazar günleri oynanacak maçlarımıza tüm sporseverleri, futbolseverleri ve Aliağa halkını bekliyoruz. Desteklerini bizlerden esirgemesinler. Bu kulübün maddiyatla işi olmayacak. Gerekli maddi tüm yatırımı ben karşılayacağım. Yetemediğim yerde iş insanı arkadaşlarımdan destek alacağım.” İfadelerini kullandı.

“En iyi şeyler Aliağalı çocukların olsun”

Aliağa Genç Spor Kulübü Antrenörü Murat İçöz ise, “Aliağa’nın gençlerini bir karşılık beklemeden hizmet etmek istediği için İsmail başkanımıza teşekkür ediyoruz. Aliağa’da çok güzel bir potansiyel var. Belki de bu kulüp sayesinde ileride daha iyi yerlerde bu gençleri izlemek bize gurur verecek. Ben bizim takımın şampiyon olarak BAL Ligi’ne kadar, oradan da profesyonel liglere rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum. İnşallah en iyi şeyler Aliağalı çocukların olsun.” Diye konuştu.