Marka şehir ‘Bergama’ ismi ilçe girişinde sergilenmeye başladı

Üç bin yıllık tarihi geçmişiyle bilimin ve medeniyetlerin beşiği olan UNESCO Dünya Mirası ‘Bergama’ ismi marka şehirler gündeminde yerini korumaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe girişinde bulunan Bayraklı Park’ta ‘Bergama’ ismi de...

Özgürses Gazetesi
11:35 -
Abone ol
Marka şehir ‘Bergama’ ismi ilçe girişinde sergilenmeye başladı

Üç bin yıllık tarihi geçmişiyle bilimin ve medeniyetlerin beşiği olan UNESCO Dünya Mirası ‘Bergama’ ismi marka şehirler gündeminde yerini korumaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe girişinde bulunan Bayraklı Park’ta ‘Bergama’ ismi de birçok şehirde gördüğümüz gibi sergilenmeye başlanacak.

Yeni bir akım olan şehir isminin led ve görsel karakteri olan yazı ile sergilenmesi Bergama’da da geçte olsa yerini aldı. Tarihi kent Bergama’nın tanıtımına çok büyük önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bir yandan ilçemizde yılların ilgisizliğini ortadan kaldırmaya, en güzel hizmetlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Bir yandan da Bergama’mızın tanıtımına önem veriyoruz. Bu kapsamında ilçemiz girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı Bayrağımız’ın dalgalandığı Bayraklı Parkı’mız içerisinde yere göğe sığdıramadığımız bir dünya markası olan ‘Bergama’ ismini de sergilemeye başladık. Şehrimizin eksiklerini TOKİ konutundan tarihi eserlerimizin restorasyonuna, asfalt yollardan doğalgazına kadar bir bir tamamlayıp, hemşehrilerimize yakışır hale getireceğiz” dedi.