İMEAK DTO Aliağa’nın Foça mesaisi!

Foça Reha Midilli Phokaia Windsurf Yelken ve Spor Kulübü’nün bu yıl birincisini düzenlemiş olduğu Yelken Trofesi yarışları sonuçlandı. İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı yarışma renkli görüntülere s...

Özgürses Gazetesi
05:10 -
Abone ol
İMEAK DTO Aliağa’nın Foça mesaisi!

Foça Reha Midilli Phokaia Windsurf Yelken ve Spor Kulübü’nün bu yıl birincisini düzenlemiş olduğu Yelken Trofesi yarışları sonuçlandı. İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma sonrası İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Milli sporcu Berkan Abaya ile bir araya geldi.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen   Yelken Trofesi yarışları renkli görüntülere sahne olurken  ödül almaya hak kazanan öğrencilere ödüllerini vermek üzere tören düzenlendi. Gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren erkek yarışmacılardan birinci olan Berk Çoban’a ödülünü İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek verirken, İkinci olan Mustafa Sarıarslan ödülünü Foça Liman Başkanı Yaşar Karabacak ve üçüncü olan Rüzgar Koç’a ise ödülünü Foça Emniyet Müdürü Özgür Arslan’dan verdi. Kız yarışmacılar arasında birinci olan Iraz Yılmaz ödülünü İMEAK DTO Aliağa Şube Başkan Yardımcısı Ufuk Yıldırım elinden alırken ikinci olan Duru Söylemezoğlu Şube Müdürü Orçun Tuncer ve üçüncü olan Nur Öney ise ödülünü Şube Müdür Yardımcısı Mahmut Çanka’dan aldı. Ödüllerini alan öğrenciler desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Ödül töreninden sonra kulübü ziyaret eden İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi çocuklara denizi sevdirmek ve deniz sporlarına teşvik etmek amacıyla da Reha Midilli Phokaia Yelken Windsurf ve Kürek Spor Kulübü öğrencilerine teknelerine yapıştırmaları için süper kahraman stickerları armağan etti.

İMEAK DTO Aliağa Şubesi yöneticileri Foça’nın gururu olan Fenerbahçe Yelken Kulübü’nde faaliyetlerini sürdüren milli ve olimpik sporcu Berkan Abaya ile bir araya geldi. 2021 yılında ülkemizi uluslararası yarışmalarda başarıyla temsil etme temennisi ve desteklerini ilettiler. Milli sporcu Berkan Abaya ise İMEAK DTO Aliağa Şubesi’nin kendisine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.