“ÖLÜ’N BİZİ AYIRANA DEK” ALİAĞA’DA TİYATRO SEYİRCİSİ İLE BULUŞACAK

Türk tiyatrosunun başarılı oyuncuları Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun rol aldığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” Aliağa’da tiyatro seyircisi ile buluşacak. “Aliağa Tiyatro Günleri” kapsamında 24 Ağustos Cumartesi günü A...

Özgürses Gazetesi
10:57 -
Abone ol
“ÖLÜ’N BİZİ AYIRANA DEK” ALİAĞA’DA TİYATRO SEYİRCİSİ İLE BULUŞACAK

Türk tiyatrosunun başarılı oyuncuları Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun rol aldığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” Aliağa’da tiyatro seyircisi ile buluşacak. “Aliağa Tiyatro Günleri” kapsamında 24 Ağustos Cumartesi günü Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenecek olan oyun saat 21.15’te başlayacak.

Aliağa Tiyatro Günleri’nde bu hafta ‘’Bir Kadın Bir Erkek’’ dizisi senaristleri Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan’ın yazdığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” Aliağalıların beğenisine sunulacak. İki perdelik kara komedi oyunu seyircisine kahkaha dolu bir gece yaşatacak.

OYUNUN KONUSU

Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Ancak sabah aynı yatakta uyanırlar! Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede uzanmakta olan cesettir.

KATİL KİM?

Ne yapacağını bilemeyen çiftimiz bir yandan “Hangimiz katil?” sorusuna yanıt ararken, bir yandan da ilişkilerini, evliliklerini, geçmişlerini, kendilerini bulundukları noktaya taşıyan olayları yeniden değerlendirecek ve karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle mücadele etmeye çalışacaktır.

DAVETİYELER HİLAL MASA’DA

Tiyatroseverler oyunun davetiyelerini Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası giriş katında yer alan Hilal Masa biriminden ücretsiz olarak temin edebilecek.