Aliağa’da Memleket Partisi iftar yemeğinde buluştu

Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tayfun Ar ve yönetimi, iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi. Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tayfun Ar ve yönetimi, iftar yemeği organizasyonu düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine M...

Özgürses Gazetesi
07:04 -
Abone ol
Aliağa’da Memleket Partisi  iftar yemeğinde buluştu

Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tayfun Ar ve yönetimi, iftar yemeğinde partililerle bir araya geldi.

Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tayfun Ar ve yönetimi, iftar yemeği organizasyonu düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz ve İl yöneticileri, Memleket Partisi MYK Üyesi Asuman Ali Güven, Memleket Partisi Kuzey Ege Bölge Sorumlusu Levent Ören, Memleket Partisi İzmir İl Yöneticisi Mustafa Arıcı, Memleket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Tayfun Ar ve yönetimi, Memleket Partisi Menemen İlçe Başkanı Berna Eyinç, Memleket Partisi Bergama İlçe Başkanı Olcay Saat, Memleket Partisi Dikili İlçe Başkanı Gökhan Semercioğlu ve üyeler katılım gösterdi.

Semazen gösterisi eşliğinde yenen yemeğin ardından Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz konuşma yaptı. Oğuz , “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında, örgütümüzü bir araya getirip bu güzel iftar yemeğini düzenleyen Aliağa İlçe Başkanımız olmak üzere bütün yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Yemeğimize katılan tüm örgütümüzün değerli yöneticilerine ve üyelerimize teşekkür ederim. Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın da tüm ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.” Dedi.