GÜÇ: SORUNLAR ERTELENMEDEN ÇÖZÜLECEK

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Güzelhisarlı hemşehrileri ile buluştu. Güzelhisar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, köylülerin, doğalgaz, arıt...

Özgürses Gazetesi
04:07 -
Abone ol
GÜÇ: SORUNLAR ERTELENMEDEN ÇÖZÜLECEK

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Güzelhisarlı hemşehrileri ile buluştu.

Güzelhisar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, köylülerin, doğalgaz, arıtma, yol, ulaşım gibi sorunlarının ertelenmeden çözüme kavuşturulacağını vurguladı.

SORUNLARIMIZIN SİZİNLE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANCIMIZ TAM

Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç’ü ilgiyle karşılayan Güzelhisarlılar, uzun süredir çözüm bekleyen sıkıntılarını paylaştı. Altyapı sorununun bir türlü çözülmediğini ifade eden köylüler, ‘’İhaleye çıkıyor ama başlanmıyor. Doğalgaz için imzalar topladık, ilgili kurumlara verdik. Köyümüzün atık suları derelere akıyor, sağlığımız tehlikeye giriyor. Yollarımız, taşlarımız bozuk, yaşlılarımız takılıp düşüyor. Elden geçirilmesini ve yenilenmesini istiyoruz. Sizin bu sorunları çözeceğinize inancımız tam’’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR VE BAKANLIKLARLA İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ

Köylüler ile sohbet eden CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, ‘’Söylediğiniz tüm sorunları önemsiyoruz. Alt yapıya ilişkin sorunlarınızı tıpkı Şakran’da olduğu gibi ertelemeden, çözüme kavuşturmak için adımlar atacağız. Büyükşehir Belediyemizle ve bakanlıklarla iletişim halinde olacağız’’ dedi.

KÖYLÜLERİMİZİ KIRSAL KALKINMA PROJELERİYLE DESTEKLEYECEĞİZ

Güzelhisarlılar ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz taşıma,  belirli saatlerde Aliağa merkezden köy yerine kalkan araç gibi taleplerini Başkan adayı Çağatay Güç’e iletti. Çağatay Güç, ‘’ Köylülerimizi kırsal kalkınma projemiz ile destekleyecek, merkezde açacağımız kreş ve anaokullarına köylerimizden servis kaldıracak, okullarımıza temizlik personeli ve malzemesi desteğini belediye olarak biz sağlayacağız’’ diye konuştu.

AHLAKLI BELEDİYECİLİK DÜSTURUMUZ

Şeffaf belediyeciliğin önemine değinen Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, ‘’İhalelerimizi diğer CHP’li belediyelerimizde olduğu gibi canlı yayınlayacağız. Ahlaklı belediyecilik bizim düsturumuz. Kaynaklarımızı Aliağa halkı için kullanacağız. Dokunmadığımız, talebini göz ardı ettiğimiz hiçbir hemşehrimiz olmayacak. Bugün nasıl sizlere danışarak projelerimizi belirliyorsak, seçildiğimizde de Aliağa’yı sizinle birlikte yöneteceğiz’’ dedi.