Foça’da Orman Haftası Kutlama ve Fidan Dikim  EtkinliÄŸi

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Foça Kaymakamlığı ve AliaÄŸa Orman Ä°ÅŸletme ÅžefliÄŸi iÅŸbirliÄŸinde 21-26 Mart Orman Haftası Kutlama ve Fidan Dikim  EtkinliÄŸine katıldı. Fidan Dikim EtkinliÄŸe Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Cumhuriyet BaÅ...

Özgürses Gazetesi
10:39 -
Abone ol
Foça’da Orman Haftası Kutlama ve Fidan Dikim  EtkinliÄŸi

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Foça Kaymakamlığı ve Aliağa Orman İşletme Şefliği işbirliğinde 21-26 Mart Orman Haftası Kutlama ve Fidan Dikim  Etkinliğine katıldı.
Fidan Dikim Etkinliğe Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Şenol Çeliker, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Yüksel Akar, kurum müdürleri, etkinliğin organizasyon kısmında görev alan  Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri  katıldı.
AliaÄŸa Orman Ä°ÅŸletme Åžefi Oktay Atalay Dikmen ve  Kaymakam Mehmet Türköz’ün günün anlam ve önemini belirten konuÅŸmalarının ardından BaÄŸarası Cemil Midilli Ortaokulu öğrencileri  ÅŸiirler okudu.
Yoğun yağışa rağmen devam eden etkinlikte öğrencilerimiz ile birlikte Kaymakamımız Sayın Mehmet Türköz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümü Yüksel Akar da  fidan dikti.