BERTO’DA MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI ve “KRİZ YÖNETİMİ” SEMİNERİ YAPILDI

Bergama Ticaret Odası'nda, BERTO Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla "Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı" ve Davranış Bilimleri Uzmanı Tuğba Şenaslan'ın sunumuyla "Kriz Anında İşletme Yönetimi" semineri yapıldı. Toplantıda k...

Özgürses Gazetesi
08:24 -
Abone ol
BERTO’DA MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI ve “KRİZ YÖNETİMİ” SEMİNERİ YAPILDI

Bergama Ticaret Odası’nda, BERTO Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla “Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı” ve Davranış Bilimleri Uzmanı Tuğba Şenaslan’ın sunumuyla “Kriz Anında İşletme Yönetimi” semineri yapıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Fikret Ürper, “Oda olarak bölge için iyi olduğunu düşündüğümüz her yerde var olmaya, çekinmeden elimizi taşın altına sokmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi bölgemizde ciddi bir hareketlenme söz konusu. Hem istihdam sağlayacak olan Serbest Bölge ve diğer OSB’lerin adım adım kuruluyor olması hem de BOSBİ’de kurulacak olan Meslek Lisesi, yatırımcıların dikkatini Bergama’ya vermesini sağlayacak. Her platformda söylediğim gibi; Bergama, Dikili ve Kınık olarak bu gelişmelere hazır olmalı ve önceliğimiz tüm bu istihdamlardan ilk olarak bölge insanımızın yararlanması olmalıdır. Yıllardır dile getirdiğimiz ve nihayet artık Bergama Organize Sanayi Bölgesi’nde yükselecek olan Meslek Lisesi de tam olarak bu görevi üstlenecek ve bölgeye, vasıflı iş gücü yetiştirecek. Odamız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri desteğiyle firmaların iş ihtiyaç duyduğu alanlar tespit edilerek müfredatın şekillenmesinde de bu veriler yol gösterici olacak” dedi ve katılımcılara teşekkür etti.
Ardından sözü alan Uzman Tuğba Şenaslan, katılımcılara işletmelerdeki kriz anlarında atılması gereken doğru adımlar hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı.