İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TANITIM TOPLANTISI ALTO’DA YAPILACAK

“Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla başlatılan ‘İstihdam Seferberliği 2019’ kampanyasının sunduğu avantajlar ve teşvikler, Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek toplantı ile tanıtılacak. Aliağa Ticaret Odası ve İme...

Özgürses Gazetesi
12:56 -
Abone ol
İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TANITIM TOPLANTISI ALTO’DA YAPILACAK

“Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla başlatılan ‘İstihdam Seferberliği 2019’ kampanyasının sunduğu avantajlar ve teşvikler, Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenecek toplantı ile tanıtılacak.

Aliağa Ticaret Odası ve İmeak DTO Aliağa Şubesi işbirliğinde gerçekleşecek toplantıya konuşmacı olarak; İŞKUR Çiğli Hizmet Merkezi Müdürü Funda Özhan ile Aliağa Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal katılacak.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, 27 Mart 2019 (Çarşamba) günü saat 14.30’da ALTO M. Ender Özer Seminer Salonu’nda yapılacak olan toplantıya tüm üyeleri davet ederek, ‘İstihdam Seferberliği 2019’ kampanyasıyla ilgili tüm detayların bu toplantıda ayrıntılı olarak anlatılacağını söyledi.

Başkan Ertürk, “İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında iş dünyamıza, girişimcilerimize 8 farklı teşvik sunuluyor. ‘İstihdam Seferberliği 2019’ kampanyasıyla ilgili tüm ayrıntıları; İŞKUR Çiğli Hizmet Merkezi Müdürü Funda Özhan ile Aliağa Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Nuray Emengen Erdal, işverenlere ve üyelerimize detaylı olarak anlatacak. Toplantıya katılan üyelerimiz teşvikler ile ilgili tüm sorularını doğrudan konunun muhataplarına sorma imkânı bulacaklar” dedi.