TÜGVA İzmir Lise Koordinatörlüğü “Çanakkale Zaferi” Konulu Resim Yarışması Düzenliyor

Türkiye Gençlik Vakfı İzmir Lise Koordinatörlüğü, genel amaçları doğrultusunda liseli gençler için, kültürel, ilmi, fikri ve sanat alanlarında ufuk açıcı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Gençler için hazırlanan online eğitimle...

Özgürses Gazetesi
01:40 -
Abone ol
TÜGVA İzmir Lise Koordinatörlüğü “Çanakkale Zaferi” Konulu Resim Yarışması Düzenliyor

Türkiye Gençlik Vakfı İzmir Lise Koordinatörlüğü, genel amaçları doğrultusunda liseli gençler için, kültürel, ilmi, fikri ve sanat alanlarında ufuk açıcı çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Gençler için hazırlanan online eğitimler “Lise Eğitim Kampı” ve söyleşiler devam ederken “Çanakkale Zaferi Resim Yarışması ” ile çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Gençlik Vakfı İzmir Lise Koordinatörlüğü; Çanakkale Muharebeleri ve Zaferinin, sosyal ve kültürel önemini kavratmak, geçmiş ile günümüz değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak, Çanakkale şehitlerimizin fedakârlıkları konusunda farkındalık oluşturmak, Çanakkale’de var olan direniş ve diriliş ruhu, inancı, cesareti, azmi, hoşgörü ve kardeşlik duygusunu tarih bilinci ile birlikte kuşaktan kuşağa aktarılmasını sağlamak ve resim sanatıyla ilgilenen gençleri teşvik ederek eserlerini tanıtıp resim sanatına katkıda bulunmak amacıyla çalışma başlattı.

TÜGVA İzmir Lise Koordinatörü Av. Mehmet Ata Keskin: ‘‘TÜGVA İzmir’in resmi sayfalarında (Twitter, İnstagram ve Facebook) yarışmamızın duyurusu yapıldı. Müracaat etmek isteyen öğrencilerimiz, resmi sayfalarımızda bulunan Online Başvuru Formundan resimlerini yükleyebilirler. Ayrıca  ‘‘Marifet iltifata tabiidir.’’ düşüncesiyle Çanakkale Zaferi Resim Yarışmasında dereceye giren ilk üç lise öğrencimize tablet hediye edeceğiz.’’ dedi.