ÜÇ ADIMDA ANNE-BABALIKTA USTALAŞMA KURSU SONA ERDİ

Bergama Belediyesi, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen  “Üç Adımda Anne – Babalıkta Ustalaşma Kursu”  sona erdi. İlkokul çağında ve 4 –...

Özgürses Gazetesi
03:02 -
Abone ol
ÜÇ ADIMDA ANNE-BABALIKTA USTALAŞMA KURSU SONA ERDİ

Bergama Belediyesi, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen  “Üç Adımda Anne – Babalıkta Ustalaşma Kursu”  sona erdi.

İlkokul çağında ve 4 – 6 yaş aralığında (okul öncesi)çocukları olan ebeveynlerin katıldığı  kurs ilk olarak pilot okul seçilen Fatih İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Kursa katılanlara aile üyelerinin rolleri, üyeler arasındaki sınırlar, etkileşim biçimleri, aile düzeninin sağlanması ve ailede yaşam döngüsü konularında eğitimler verildi.

5 hafta süren kursun sona ermesi nedeniyle kursiyerlere, Fatih İlkokulu’nda düzenlenen törenlekatılımcı belgeleri verildi.

Törene kursiyerlerin yanı sıra Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, Fatih İlkokulu Müdürü Zafer Türkdoğan ve kurs eğitmeni Psikolog Mücella Yengin katıldı.

Sertifikalarını Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz’ın elinden alan kursiyerler almış oldukları eğitimin kendilerini bilinçlendirdiğini belirterek Bergama Belediyesi’ne, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Psikolog Mücella Yengin’e teşekkür ettiler.