TİCARET ODALARINDAN PEGASUS HAVAYOLLARI’NA ‘TURİZM’ ZİYARETİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Burhaniye Ticaret Odası Y.K. Üyesi Erman Pazarbaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Daire Bşk. Mu...

Özgürses Gazetesi
11:12 -
Abone ol
TİCARET ODALARINDAN PEGASUS HAVAYOLLARI’NA ‘TURİZM’ ZİYARETİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, Burhaniye Ticaret Odası Y.K. Üyesi Erman Pazarbaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Daire Bşk. Muhammed Vurmaz, TÜRSAB Bölge Bşk. Fatih Ergün, Balıkesir Kocaseyit Havalimanı Yer Hizmetleri Müd. Selçuk Öztürk ve Edremit TO Danışma Kurulu Üyesi Nevzat Ergün, PEGASUS Genel Müdürlüğü’nde Satış ve Network Pazarlama Grup Direktörü Emre Pekesen, Tarife Müd. Efe Özkazanç, Satış Müd. Burcu Ardalı ve Yer İşletme Koor. Onur Bektaş’ı ziyaret etti.
Ziyarette, Pegasus Havayolları ile Kocaseyit Havaalanı-Ankara arasında direkt uçuşların yeniden başlatılması, Kocaseyit Havaalanı’na yurtiçi çapraz uçuşlar ile yurtdışı uçuşlarının eklenmesi, mevcut uçuşların arttırılması, bölgemizde ve Kuzey Ege’de Turizm faaliyetlerinin yıl geneline yayılmasına ulaşım desteğinin sağlanması hakkında görüşmeler yapıldı.
Bölge turizminin gelişmesi için bölgemizdeki Ticaret Odaları ve diğer paydaşlar ile birlikte çalışmalar planlanmasının da görüşüldüğü ziyarette BERTO Başkanı Kolat, üzerine Bergama Akropolü ve Pegasus Havayolları Uçağı’nın resmedildiği Bergama Parşömeni hediyesini de takdim etti.