ES GROUP 20 YAŞINDA!

ÖZGÜRSES GAZETESİ/ Türkiye’nin önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan ES GROUP, 18 Aralık Cumartesi akşamı İzmir Aliağa RamadabyWyndham Otel’de gerçekleştirdiği yemekle sektördeki 20. Yılını kutladı. Tüm çalışanların ka...

Özgürses Gazetesi
06:47 -
Abone ol
ES GROUP 20 YAŞINDA!

ÖZGÜRSES GAZETESİ/ Türkiye’nin önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan ES GROUP, 18 Aralık Cumartesi akşamı İzmir Aliağa RamadabyWyndham Otel’de gerçekleştirdiği yemekle sektördeki 20. Yılını kutladı. Tüm çalışanların katıldığı gecede, ES GROUP 20. Yıl filmi gösteriminin ardından kıdemli personellere başarı ve özverilerinden dolayı plaket takdim edildi.

“GELECEĞİN SÖZÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

ES GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, konuşmasında bugüne kadar tamamlanan projelerin yanı sıra devam eden projeler ve 2022 kurumsal hedeflerine değindi, gelecek nesillere sürdürülebilir, teknolojik ve temiz bir çevre bırakmayı hedeflediğini vurguladı.20. Yıla ulaşmanın gururunu yaşadığını belirten Demirbaş, konuşmasını; “ES GROUP ailesi olarak, azimle ve özveriyle, sektördeki 20 yıllık tecrübemiz ile hayata geçirdiğimiz tüm projelerde ‘geleceğin sözü’ olmaya, ülkemize katma değer kazandırmaya devam edeceğiz.”diyerek tamamladı.

5 AYR SEKTÖR-1000 ÇALIŞAN

2002 yılında kurulanES GROUP, endüstriyel ve altyapı inşaatlarının yanı sıra denizcilik, gayrimenkul, madencilik, imalat ve enerji olmak üzere toplam 1000 çalışanı ile5alanda faaliyet göstermektedir.

ES GROUP şirketlerinden biri olan Gemma Madencilik, İzmir Aliağa ve Menderes’te bulunan taş ocağı işletmeleri ile sektörün talebine yönelik üretimleriyle bölgedeki büyük yatırımların vazgeçilmezi haline geldi. Aliağa Taş Ocağı yıllık 5.000.000 ton andezit üretim kapasitesi ve verimlilik olarak bölgenin en büyük ocağı olma özelliğine sahip.

ES GROUP, İzmir Aliağa Organize Sanayi Bölgesindeki stratejik öneme sahip çelik konstrüksiyon ve boru imalatı fabrika inşaatının yanı sıra, İzmir Menemen’de 17.000 m2’lik alanda tamamlanan akaryakıt istasyonu ve ticaret kompleksini de 2021 yılında hizmete açtı.

Deniz inşaat sektöründe hızla yükselişini sürdüren ES GROUP, özellikle tüm proje dizaynı ve mühendisliği kendisine ait olan, Türkiye’nin ilk ve kendinden makinalı kazıcı tarak gemisi Kanuni D.S. üzerindeki 190 tonluk ekskavatörile Türkiye’nin ilk ve en büyük tarak gemisini inşa etmiştir. Denizcilik sektöründe yaptığı projeler ile adından söz ettiren ES GROUP tarama kapasitesindeki öncü konumunu taşıma kapasitesiyle de arttırmak üzere, Singapur’dan aldığı SplitBarge (dökü dubası)’nı 2022 Ocak ayında filosuna dahil edecektir.

ES GROUP, 2022 yatırımlarına ivme kazandırarak, yurtiçinde İzmir, Aliağa COFOT Projesi kapsamında ham petrol tankları projesi, Petkim iskele 2 ve 3 rıhtımları modernizasyon projesine devam ederken, Yurtdışında Almanya /Berlin’de 27 Milyon Euro’luk konut projesi, Hırvatistan’da ise alt yapı projeleri devam etmektedir.

İstanbul, İzmir ve Kocaeli’nde ofisleri bulunan ES GROUP ile ilgili detaylı bilgiye www.esgroupturkey.comadresinden ulaşabilirsiniz.