ALTO YÖNETİMİ’NDEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİ

Aliağa Ticaret Odası Yönetimi, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polisler için Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’a başsağlığı ziyaretinde bulundu. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Ba...

Özgürses Gazetesi
01:13 -
Abone ol
ALTO YÖNETİMİ’NDEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TAZİYE ZİYARETİ

Aliağa Ticaret Odası Yönetimi, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polisler için Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Toker, Kamer Karaman ve Şenol Dönmez İstanbul’da tüm Türkiye’yi yasa boğan bombalı terör saldırısında şehit olan polisler için Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, haince düzenlenen terör saldırılarınşiddetle kınadıklarını belirterek “Devletimizin, milletimiz başı sağ olsun. Son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve gazilerimize de acil şifalar dilerim.Bu hain saldırılar ülkemizin birliğine, bütünlüğüne yönelik yapılan saldırılardır. Ancak ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya yönelik olarak gerçekleşenbu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. İnanıyoruz ki devletimizin kararlı duruşu ve mücadelesiyle Türk milleti terör belasından en yakın sürede kurtulacaktır” dedi.