KINIK REFAHİYE KARDEŞLİĞİ

  Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Son Başbakan Binali Yıldırım’ı Memleketi Refahiye’de Kayı köyünde ziyaret etti. Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İlçe Jandarma komutan...

Özgürses Gazetesi
12:19 -
Abone ol
KINIK REFAHİYE KARDEŞLİĞİ

 

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer Son Başbakan Binali Yıldırım’ı Memleketi Refahiye’de Kayı köyünde ziyaret etti. Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İlçe Jandarma komutanı Onur Hane de ziyarete eşlik etti.

Binali Yıldırım’ın Erzincan’ın Refahiye ilçesi, kayı köyündeki evinde ve dumanlı yaylasında ağırlanan Başkan Doğruer, Refahiye ilçesinde Belediye ve hükümet yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Erzincan Refahiye ziyareti sonrası Başbakan Binali Yıldırım’ın isteği üzerine, ilk meclis toplantısında meclis kararı ile Refahiye Belediyesi ile Kınık Belediyesi arasında her iki ilçenin kardeş Belediye protokolü imzaladığını açıkladı.

“Kınık’ın Fahri hemşerisin Binali Yıldırım’ın isteği”

Refahiye ziyaretinden ve Refahiye Belediyesi ile Kınık Belediyesi arasında imzalanan kardeş belediye protokolünden memnuniyetini dile getiren Başkan Doğruer, “Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ı Memleketi Refahiye’de ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ve eşi Semiha Yıldırım hanımefendiye teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Refahiye’de bizlere projelerinin tanıtımı ve samimiyetleriyle yoğun ilgi gösteren İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanımız Çakmak Paçacı ve Jandarma Yüzbaşı Onur Haneye de teşekkür ediyorum. Refahiye ziyareti sonrası ilk meclis toplantısında Son Başbakanımız, Kınık’ın Fahri hemşehrisi Binali Yıldırım’ın isteğiyle, meclis oy birliğiyle Refahiye Belediyesi ile Kınık Belediyesi arasında kardeş Belediye protokolü İmzaladık. Kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi ilkesini benimseyerek imzaladığımız protokol her iki ilçeye hayırlı, uğurlu olsun” dedi.