UKÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Aliğalı hemşerimiz ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrencisi Yasemin Canbaz, arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ''oyuncak bağış kutusu'' oluşturup okullara destekte bulunuyor. ...

Özgürses Gazetesi
01:18 -
Abone ol
UKÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Aliğalı hemşerimiz ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrencisi Yasemin Canbaz, arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ”oyuncak bağış kutusu” oluşturup okullara destekte bulunuyor.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğrencisi, Kıbrıs’ta gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiriyor. Daha önce de çeşitli projelerin içinde aktif rol alan Canbaz, son olarak arkadaşları ile birlikte ”oyuncak bağış kutusu” oluşturup Kıbrıs’taki eğitim kurumlarına bağışladı. Projenin tasarımını kendisinin yaptığını ve arkadaşı Dilek Ödemiş ile birlikte Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Fakültesinde, topluma hizmet dersi kapsamında artık materyaller ile ”oyuncak bağış kutusu” oluşturduklarını söyleyen Yasemin Canbaz, UKÜ öğrencileri olarakçocukların yaratıcılığını geliştirici ve öğretici oyuncaklar ile kutuyu doldurup Şehit Mehmet Eray İlkokulu’na bağışladıklarını belirtti.  Proje kapsamında kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini ileten Canbaz, “Bu süreçte bize destek olan UKÜEğitim Fakültesi Dekanı Prof.DrMuhhittinTuş’a, Okul Öncesi Bölümü Başkanı Asst. Prof. Dr. Elif Bozcan ve eşi Mehmet Bozcan’a,  Topluma Hizmet  Uygulamaları dersini veren  Asst.Prof.Dr Hasan Eriş’e, Rehberlik ve Psikolojik  Danışmanlık Bölümü Öğretim Görevlisi Instr. Şerife Özbiler’e, Şehit Mehmet Eray İlkokulu Müdürü Uğur Çınar’a, projeye yardım eden ve destekleyen arkadaşlarım Şebnem Esra Dündar, Neslihan Aras ve Okul Öncesi Bölümü Öğrencileri ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerine teşekkürlerimi borç bilirim. ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ atasözünden yola çıkarak daha sonra ki projelerimde hep birlikte olmak dileğiyle” diye konuştu.