Bergama esnafına  Covid-19 sağlık paketi

Koronavirüs salgını nedeniyle 7’den 70’e herkesin yardımına koşan Bergama Belediyesi, vatandaşların gıda, giyim ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak üzere işyerlerini açık tutan esnafı da unutmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle i...

Özgürses Gazetesi
05:14 -
Abone ol
Bergama esnafına  Covid-19 sağlık paketi

Koronavirüs salgını nedeniyle 7’den 70’e herkesin yardımına koşan Bergama Belediyesi, vatandaşların gıda, giyim ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak üzere işyerlerini açık tutan esnafı da unutmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle işyerlerinde kullanılmak üzere sağlık paketi hazırlandı. Hazırlanan sağlık paketleri Bergama Kültür Merkezi, Kaymakam Kemalbey Caddesi, Böblingen ve İzmir Caddesi esnaflarına dağıtılmaya başlandı.

El dezenfekte ilacı maskeler ve alınması gereken önlemlerle ilgili uyarıcı bilgiler içeren broşür, ayrıca Ramazan’a birkaç gün kalması dolayısıyla imsakiyenin de yer aldığı paketler belediye ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı.  Koronavirüs salgını dolayısıyla her alanda en üst sevide önlemler alan Bergama Belediyesi bu süreçte muhtarlara dağıttığı sağlık paketlerinin aynısından esnafa da dağıtılmaya başlandı. Her gün alışveriş nedeniyle onlarca vatandaşa hizmet veren esnafa işyerlerinde kullanılmak üzere el hijyeni, maskeler ve bilgilendirici broşür dağıtıldı.

BAŞKAN KOŞTU; “TEK BİR VATANDAŞIMIZIN BİLE COVİD-19’DAN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMİYORUZ”

Tüm Dünya da olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele için belediye olanakları doğrultusunda en üst seviyede önlemler alınmaya devam edildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Şuan bu zorlu süreçte tek bir vatandaşımızın bile Koronavirüs’ten etkilenmesini istemiyoruz.  Tüm ekiplerimizle mücadelemizi sürdürüyoruz.  Tüm vatandaşlarımız, kamu görevlileri olarak hepimiz tedbirli ve sağduyulu yaklaşımla ve kurallara uyarak bu salgını en kısa sürede inşallah atlatacağız” dedi.