CHP ALİAĞA İKTİDARA YÜRÜYÜŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU

CHP ALİAĞA İKTİDARA YÜRÜYÜŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU CHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "İktidara Yürüyüş" yemeği coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti. CHP Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Elfin Tataroğlu, M...

Özgürses Gazetesi
12:07 -
Abone ol
CHP ALİAĞA İKTİDARA YÜRÜYÜŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU

CHP ALİAĞA İKTİDARA YÜRÜYÜŞ YEMEĞİNDE BULUŞTU

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “İktidara Yürüyüş” yemeği coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti. CHP Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Elfin Tataroğlu, Milletvekili adayı Zeynep Altıok’un yanı sıra Nurgül Uçar, Ebru Okay, Nevzat Kavalar, Ülkümen Rodoplu ve Sinan Sarıküse’nin de hazır bulunduğu yemeğe İl ve İlçe yöneticileri de katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sırasıyla Aliağa İlçe Başkanı Özcan durmaz, PM Üyesi ve Milletvekili Aytun Çıray, Milletvekili Adayı Zeynep Altıok ve Elfin tataroğlu birer konuşma yaptı.

İlçe Başkanı Özcan Durmaz partililere ve davetlilere hoş geldiniz diyerek şöyle seslendi;

“YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN GELİYORUZ”

“Yaklaşık 1.5 sene sonra yaptığımız yemekte yine 2 bin CHP’li ile buluştuk. Aliağa yemekleri bir gelenek oldu artık. Miting gibi binlerle buluşuyoruz. O zamanda söylemiştim yine söylüyorum meydanlara sığmıyoruz. Nasıl ön seçimde ayağa kalktıysak bu hızla bu coşkuyla 7 Haziran’dan iktidar olarak çıkacağız. CHP’nin iktidarını getirmek için buluştuk burada. Buna da eminim ki hepimiz hazırız.

Bu buluşma bizi zafere götürecek buluşma. Alkışlarla göndereceğiz bu iktidarı. Yolsuzluğu, yoksulluğu sıfırlamak için geliyoruz. Demokrasiyi yeniden kurmak için geliyoruz. Aç yatan çocukların değil gülen-oynayan çocukların Türkiye’sini kurmak için geliyoruz. Yaşanacak bir Türkiye için geliyoruz,iyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Zafer bizim ellerimizdedir. Bu iktidar 8 Haziran sabahı tarih olacaktır. Bunu biz başaracağız. Önce Türkiye’nin iktidarını kuracağız sonra elimizden kaçıp-giden Aliağa’nın iktidarını kuracağız,söz veriyorum size. Bunu başarmadan hiçbirimize uyumak yok. Sonuna kadar çalışıp-sonuna kadar mücadele edeceğiz. Nasıl genel başkanımız büyük bir kararlılıkla önseçime girdiyse bölgemizden bizi temsil etmek üzere önseçimden milletvekili adayımız olarak çıktıysa, nasıl partimiz önseçim yaparak demokrasinin bir gereğini yerine getirdiyse iktidarı kurup demokrasiyi gerçekleştireceğiz”.

Durmaz’ın ardından kürsüye çıkan Milletvekili ve milletvekili adayı Aytun Çıray ise partililere şöyle seslendi;

ÇIRAY ” BÜLENT ARINÇ SAĞOLSUN”

“Bu salonun ihtişamı bence iktidarın habercisidir. Şimdi CHP meydanlara çıktı ve dedi ki emekliye iki maaş ikramiye vereceğim. Biri Ramazan bayramında diğeri kurbanda.Bunu yapabilir miyiz? Sayın genel başkan meydanlara çıkıp dedi ki, asgari ücret 1.500 lira olacak, bunu yapabilir miyiz? Kredi kartları faizlerinin yüzde seksenini sileceğiz dedi, silebilir miyiz? 270 lira taksitle ev sahibi olacaksınız dedi, yapabilir miyiz? Çiftçinin kullandığı mazot 1.5 lira olacak dedi,olur mu? Şimdi bize kaynak soruyorlar bunları yapamazsınız diyemiyorlar. Bunlar yanlış iştir diyemiyorlar. Kaynak nerede diyorlar.Tam biz uzun-uzun cevap vermeye hazırlanırken sağ olsun Bülent Arınç, çıktı kaynağı açıkladı. Dedi ki,eğer bizim iktidarımız döneminde, o tabi nezaketen yolsuzluk diyemediği için israf diyor, eğer bizim iktidarımız döneminde israf olmasaydı vatandaştan vergi almaya bile gerek kalmazdı dedi. İşte size kaynak! Arınç, bizim adımıza kaynağı açıkladı. Bülent Arınç sağolsun” şeklinde konuştu.

Çıray’dan sonra kürsüye çıkan milletvekili adayı Zeynep Altıok ise genel başkan Kılıçdaroğlu’nun kadınlara verdiği öneme işaret ederek kendi yerini bana vermesiyle şereflendirildim dedi. Altıok bu gurura ve onura layık olmaya çalışacağım sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

İlerleyen dakikalarda İl ve ilçe yöneticileri,eski ve yeni belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları sahneye davet edilerek milletçe alkışlıyoruz sloganı eşliğinde birlik-beraberlik mesajları verildi.

İktidara yürüyüş yemeği gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşku ve neşe içinde devam etti.