El Emeği Ürünler SMA Hastası Çocuklar İçin Sergilenecek

Aliağa’da SMA ve kimsesiz çocuklar yararına el sanatları sergisi düzenlenecek. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) fuaye salonunda 24-25 ve 26 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek sergi 11.00-18.00 saatlerinde ziyarete açık olacak. Geliri S...

Özgürses Gazetesi
06:57 -
Abone ol
El Emeği Ürünler SMA Hastası Çocuklar İçin Sergilenecek

Aliağa’da SMA ve kimsesiz çocuklar yararına el sanatları sergisi düzenlenecek.

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) fuaye salonunda 24-25 ve 26 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek sergi 11.00-18.00 saatlerinde ziyarete açık olacak. Geliri SMA ve kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak sergide el sanatları ürünleri satışa sunulacak.

El sanatları sergisini sosyal sorumluluk çerçevesi içerisinde açacaklarını belirten El Sanatları Öğretmeni İlknur Özcan, “Geçtiğimiz yıl Pandemiden dolayı evde kalarak yaptığım el sanatı ürünlerini çocuklarımız yararına kullanmak istedim. Bir yıl boyunca gerçekleştirdiğim çalışmalar ile deri çantadan takı ürünlerine, çiniden alçı yapımı ürünlere kadar birçok el emeği ürün ortaya çıktı. Sergide elde edilen geliri SMA ve kimsesiz çocuklar yararına kullanacağız. Sergimize tüm Aliağa halkını davet ediyorum” dedi.